su 13.06. klo 23:30

Toronto Ultra - New York Subliners

Äärimmäisen tasaisen kaksikon välille löytyy kuitenkin suuri tasoero controllissa!

Neljännen Stagen viimeiset ottelut ennen Majoria pelataan tänään. Illan mielenkiintoisin matsi pelataan toisena, kun tällä hetkellä sijoista kaksi ja kolme taistelevat NY Subliners ja Toronto Ultra ottavat yhteen. Kahden huippujoukkueen välillä marginaalit on pienet, mutta yhdessä pelimuodossa Toronto on ollut valtavan paljon parempi.

Sublinersin nousukiito on ollut kovaa ja se on vakiinnuttanut paikkansa huipulla. Joukkue on loistava yhdistelmä taitoa ja taktista osaamista, nuoruutta ja kokemusta. Subliners on voittanut neljännellä Stagella kaikki neljä ottelua ja viimeisimpänä London Royal Ravens kaatui lukemin 3-0. Nykyisellä nelikolla hardpoint on joukkueen ehdoton ykkönen, mutta search and destroy on alkuun nähden ottanut suuren harppauksen. Control on puolestaan ollut selvästi heikoin pelimuoto, vaikka toki ajan kanssa sen luulisi nousevan myös hyvälle tasolle.

UHMAETU: TALLETA 10€ – PELAA 50€

Heitä kympin depo Coolbetille koodilla 4XBONUS ja saat 50€ pelirahaa!

OTA TALTEEN

Toronto nousi niin ikään huipulle toisella Stagella ja siellä se on myös pysynyt sen jälkeen. Uusin Stage alkoi tiukalla 2-3 tappiolla Florida Mutineersia vastaan, mutta sen jälkeen Toronto pääsi takaisin raiteilleen ja edellisessä kolmessa ottelussa se ei ole hävinnyt karttaakaan. Suuria heikkouksia Torontolta ei löydy, mutta controllista on noussut sen selvästi paras pelimuoto ja kulmakivi. Yksilötaidoltaan moni ei Torontoa miellä aivan kärkijoukkueiden joukkoon, mutta loistava yhteispeli on saanut myös yksilötasolla jokaisen pelaajan nostamaan tasoaan.

Vaikka kaksikon tasoero on erittäin pieni, on Torontolle annettava todella suuri etu controllissa. Subliners ei ole saanut pelimuotoa täysin toimimaan, vaikka edellytykset siihen toki on. Kartoista Toronto ei pelaa Checkmatea ja Garrisson on ollut Sublinersin ehkä paras kartta, mutta Toronto on ollut siinä niin hyvä, että Subliners haluaa oletettavasti lähteä kokeilemaan onneaan Raidissa, jossa se pelasi hyvin Londonia vastaan. Toronton recordi Raidissa on ‘’vain’’ 13-7, mutta se on voittanut viimeisistä 12 Raid controllista 11. Tulee kartaksi sitten Garrisson tai Raid, on Torontolla loistavat asemat napata kartta itselleen. Panostuksen osalta ei aivan maxbettiin päästä, mutta lähelle kuitenkin.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %