CoD su 18.12. klo 22:00

Toronto Ultra - New York Subliners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kyllä kelpaa! Ultran heikoin pelimuoto on Sublinersin vahvuus – karttavedoissa maistuva kohde tarjolla!

Sunnuntaina CoDin kauden ensimmäinen turnaus tulee päätökseen ja illan toisessa ottelussa Toronto Ultra kohtaa New York Sublinersin. Toronto voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen lukemin 3-1, mutta Subliners on mennyt runsaasti eteenpäin kyseisen matsin jälkeen. Toronto on suosikki, mutta yhdessä pelimuodossa etu on Sublinersin puolella.

Toronton uusi kausi on lähtenyt liikkeelle paremmin kuin hyvin. Insight on yksi koko sarjan parhaista pelaajista search and destroyssa, uusi hankinta Standy on löytänyt yhteisen sävelen CleanX:n kanssa ja Scrappy on jo nyt todennäköisin vaihtoehto vuoden tulokkaaksi. Viikonlopun aikana ainoa tappio on tullut FaZelle ja kaksi kolmesta pelimuodosta toimii erittäin hyvin. Ainoa missä Toronton recordi on miinuksella on hardpoint. Ei se siinäkään mitenkään umpisurkea ole, mutta kolmesta pelimuodosta hardpoint on toistaiseksi ollut ailahtelevin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 1 LR2]

@TorontoUltra 3 - 1 @LAThieves

@ScrappyNJ drops a 40 bomb to send the World Champs home!

Subliners on ollut alkukauden positiivisia yllättäjiä ja varsinkin uudet hankinnat Skyz ja Priestahh ovat heti päässeet loistamaan. Selvää heikkoutta ei ole, mutta search and destroyssa Toronton kaataminen tulee olemaan vaikeaa. Hardpoint oli jo viime kaudella Sublinersin suurin vahvuus ja vaikka pelaajista kaksi vaihtuikin, on ennen kaikkea Kismetin läsnäolo ollut varmasti suuressa roolissa jotta uudet pelaajat on nopeasti päässyt rytmiin kiinni.

Vetojen osalta mielenkiinto kohdistuu hardpointiin, jossa etu on varsin selvästi Sublinersin suuntaan. Myös markkina pitää sitä Sublinersille parhaana karttana, mutta vielä aivan tarpeeksi korkealle tasoeroa ei ole nostettu. Siispä lapulle poimitaan Sublinersin voittoa ensimmäiseen karttaan 1,85 kertoimella.