CoD pe 24.02. klo 23:30

Toronto Ultra - OpTic Texas

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Muutoksen tuulet puhaltaa! Joko OpTic nousee odotetulle tasolle, vai nähdäänkö kohta taas lisää draamaa?

CoDit jatkuu taas viikonloppuna ja heti ensimmäisenä iltana saadaan todellinen huippumatsi ruutuun, kun Toronto Ultra kohtaa OpTic Texasin. Molemmat joukkueet on hakenut viime aikoina hieman uusia tuulia rosterimuutosten avulla, joten pientä epävarmuutta löytyy vielä molemmista leireistä. Toronto on kuitenkin ollut joukkueista vakaampi ja sitä kautta ennakkosuosikki Uhmapelaajiena arvioissa.

Toronto näytti edellisen Stagen karsintojen aikana sarjan kärkijoukkueelta ja ottelusta toiseen se suorastaan murskasi vastustajansa. Majorit sujui kuitenkin heikosti, vaikka toki joukkueet jolle Toronto hävisi oli LA Thieves ja Atlanta FaZe, eli turnauksen finalistit. Kolmannen Stagen aloitus tappiolla oli kuitenkin liikaa ja ajoittain todella vahvasti esiintynyt Standy laitettiin penkille ja hänet korvaa Hicksy. Kovinkaan suurta eroa suuntaan tai toiseen ei kuitenkaan ole odotettavissa, mutta uudet tuulet ei varmasti ole pahitteeksi ja lopulta uudella nelikolla ensimmäinen ottelu päättyi voittoon.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers - Week 1]

@TorontoUltra 3-1 @LasVegasLegion

Get your pillows Legion. Toronto Ultra put them to bed 😴

OpTicin kausi on ollut vuoristorataa alusta alkaen ja rosterimuutoksia on nähty useita. Viimeisimpänä ILLeY laitettiin sivuun ja hänen tilalleen hankittiin Challengerseissa vahvoja näyttöjä antanut DanGhosty. Jälleen kasassa on todella potentiaalinen nelikko, mutta missään vaiheessa OpTic ei ole pystynyt pelaamaan aivan huipputasolla ja vieläkään ei kovin paljoa voida sanoa, sillä alla on vasta yksi matsi uudella rosterilla.

OpTicissa palasia on testattua jo pitkään, mutta palapeli on vielä kaukana valmiista. Vaikka Torontolla ei huippuotteita ole alla ja trendi on ollut laskemaan päin, ei Uhmapelaajat sille kuitenkaan vielä altavastaajan asemaa osta. Search and destoyssa etu on OpTicilla, mutta vastaavasti respawneissa Toronto on ollut tällä kaudella vakuuttavampi. Kertoimeksi Toronton lopulliselle voitolle saadaan 1,93, joka kelpaa keskitason panoksella peleille.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Toronto Ultralle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Toronto Ultra” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.