KHL ti 16.11. klo 18:00

Torpedo Nižni Novgorod - Salavat Julajev Ufa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ufalle tarjotaan maistuvaa kerrointa Torpedon vieraana!

Kolme viimeistä otteluaan ennen maajoukkuetaukoa voittanut Torpedo Nižni Novgorod isännöi suomalaisten johdolla jälleen vahvaa kautta pelaavaa Salavat Julajev Ufaa. Tomi Lämsän luotsaama Ufa majailee itäisen konferenssin kolmannella sijalla, kun taas Torpedo taistelee itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Torpedo on ollut hyvä sarjan heikompia ryhmiä vastaan, mutta kärkijoukkeita vastaan on ollut vaikeampaa. Joukkueen pelaaminen on ollut pitkälti selviytymistä niin hyökkäys- kuin myös puolustuspelillisesti. Damir Zhafyarov on tehtaillut pisteitä kiitettävällä tahdilla, mutta muuten Torpedo ei loistanut tehokkuudellaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Hockey News Hub

@HockeyNewsHub
🚨 Markus Granlund PP
3-2 Salavat #KHL

Ufan kausi on ollu toistaiseksi tehokas. 28 ottelussa Ufa on heiluttanut verkkoa yhteensä 83 kertaa. Joukkueen peli on ollut tehokasta niin ylivoimalla kuin myös tasaviisikoin. Joukkueen suomalaistähdet Teemu Hartikainen, Sakari Manninen ja Markus Granlund ovat olleet jälleen tehokkaita, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt tällä kaudella myös alemmista ketjuista. Joukkueen maalilla Juha Metsola on torjunut erinomaisesti.

Kokonaisuudessaan Ufa on huomattavasti Torpedoa laadukkaampi ryhmä. Joukkue on loistanut toistaiseksi kentän jokaisella osa-alueella. Ufa on ollut myös vahva vieraskaukalossa. Pelivalinnaksi nostetaaan Ufan voitto (1X2).