su 28.04. klo 16:00

Tottenham - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tekeekö Arsenal paikallisvastustajastaan sunnuntain derbyssä lihamuhennosta?

Onko Arsenalista lopulta mestariksi? Tähän kysymykseen saadaan joitakin vastauksia sunnuntaina, kun Tottenham isännöi Tykkimiehiä Pohjois-Lontoon derbyssä. Arsenalin on luultavasti voitettava kauden loput pelit ja voi olla, ettei sekään riitä – Manchester City on nimittäin loistovedossa ja otteluohjelma Citizensillä ei nyt sentään aivan päätä huimaa.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 egen edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mikel Artetan ryhmä vaikutti toipuneen hyvin Mestarien liiga-pettymyksestään, kun Wolves ja Chelsea pyyhittiin sivuun peräkanaa ilman, että omissa soi taaskaan kertaakaan. Arsenalin puolustuspeli on ollut kiistatta Valioliigan parasta oikeastaan monellakin mittarilla – tärkeimpinä nyt tietysti päästettyjen maalien saldo ja xGA eli päästetty maaliodottama.

Arsenal

@Arsenal
Embrace the moment.


Sunnuntain kamppailusta panoksia ei puutu Spursinkaan puolelta, kun Ange Postecogloun poppoo tavoittelee yhä paikkaa ensi kauden Mestarien liigassa. Tottenham on hieman viime aikoina kompastellut ja Aston Villa vaikuttaa nyt vahvimmalta UCL-kandidaatilta, mutta ei jaeta missään nimessä vielä Chämppäripaikkoja tässä vaiheessa. Spurs on ollut hiljattain sysisurkea vieraissa, joten Angen ryhmälle takuulla kelpaa pelata sunnuntain derby kotiyleisön edessä.

Tottenhamilta on sivussa sunnuntaina Destiny Udogie, Fraser Forster, Ryan Sessegnon, Manor Solomon ja Oliver Skipp. Richarlison ja Pedro Porro ovat pelikykyisiä. Arsenalin lasaretissa on ainoastaan jo kauden alkumetreillä loukkaantunut Jurriën Timber, joka todennäköisesti palailee pian tositoimiin.

Vaikka derbyissä voi aina tapahtua kaikenlaista, on tasoero kuitenkin Arsenalin hyväksi sen verran selkeä, että Artetan suojatit voivat realistisesti tehdä Spursista vieraissakin jauhelihaa. Tykitetään Tykkimiehiä kuitille -1:n aasialaisella tasoituksella!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Arsenal -1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.