Valioliiga su 15.01. klo 18:30

Tottenham - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tottenham vahvistuu kreivin aikaan! Siivittäisikö Dejan Kulusevskin paluu voittoon sarjakärjestä Arsenalista?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka lunastat 25€ ilmaisvedon betsaamalla vahvistuvalle Tottenhamille.

Tämä kierros on käsittämätön! Tarjolla oli eilen absurdilla tavalla otsikoihin noussut Manchesterin derby, Liverpool otti kunnolla käkeen Brightonissa ja kenties Crystal Palace yllättää sunnuntaina Chelsean, jonka puurot ja vellit ovat täysin levällään. Illalla virittäydytään kuitenkin Pohjois-Lontoon paikallistaisteluun, jossa siinäkin on ilmassa pientä yllärin tuoksua.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Tottenhamin pelaajatilanteeseen on odotettavissa merkittävää kohennusta, mutta tuoko se riittävästi lisälatausta sarjakärjen kaatamiseen? Richarlison sekä Rodrigo Bentancur lienevät pelikunnossa viimeistään ensi viikolla, mutta kaskikon esiintymiselle taistelussa pohjoislontoolaisjättien herruudesta on pieni mahdollisuus. Upeasti ennen loukkaantumistaan esiintynyt Dejan Kulusevski puolestaan vaikuttaisi olevan lähes varmasti kokoonpanossa Yves Bissouman tavoin. Ainoastaan Lucas Moura on varmuudella sivussa.

Arsenal on jatkanut tauon jälkeen melko vahvasti, mutta MM-kisoissa loukkaantunut ykköshyökkääjä on sivussa vielä pitkään. Tämä on juuri sellainen ottelu, jossa Mikel Artetalla voi tulla ikävä Gabriel Jesusin suorituksia. Eddie Nketiah on ollut ajoittain loistava, mutta Tottenhamin kookasta puolustusta vastaan panos voi jäädä kevyeksi. Bukayo Sakan osalta pieniä kysymysmerkkejä on ilmassa, mutta todennäköisesti Englantia Qatarissa edustanut nuorukainen on kunnossa. Jesusin lisäksi Reiss Nelson on varmuudella sivussa.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
This is the North London Derby 👊

On selviö, että Tottenham saa jo Kulusevskin paluusta merkittävän boostin nimenomaan hyökkäyspelaamiseensa. Harry Kanen ja Heung-Min Sonin kanssa ruotsalaisen yhteistyö on parhaimmillaan ollut silmiä hivelevää ja ruotsalaisen merkitys Antonio Conten miehistön onnistumisissa on jäänyt eittämättä liian vähälle huomiolle. Edellisessä Valioliiga-ottelussaan isäntä kaatoi Crystal Palacen todella vakuuttavasti vieraissa numeroin 0–4 ja sen pohjalta on varmasti hyvä rakentaa.

Arsenal jäi edellisessä Valioliiga-ottelussaan Newastlea vastaan maaleitta eikä osuminen Tottenhamiakaan vastaan ole itsestäänselvyys. Gunnersilla oli FA Cupin ottelu maanantaina, kun Conten miehistö puolestaan on levännyt ja harjoitellut läpi viikon valmistautuen rauhassa koitokseen sarjakärkeä vastaan.

Uhmapelaajat näkee tämän ottelun huomattavasti kerroinasettelua tasaisempana, jonka yksikin tehty maali voi ratkaista. Artetan joukkojen on syytä olla tilanteenvaihdoissa erityisen tarkkana – erityisesti jos ja kun Kulusevski palaa hommiin. Betsi heitetään kotivoitolle tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Betsaa Tottenhamille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasapeli ei vetoa – Tottenham), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasapeli ei vetoa – Tottenham” 25€ panoksella ja voit voittaa 57,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.