Valioliiga su 01.01. klo 16:00

Tottenham - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Sattuuko Tottenhamin ensimmäinen vahinko heti vuoden ensimmäisenä päivänä? Uhmapelaajat lataa tiskiin kovan valuebetsin!

Uudenvuodenpäivänä saadaan nauttia aaton tavoin Valioliigafutiksesta. Neljännellä sijalla majaileva Tottenham saa vieraakseen Unai Emeryn luotsaaman Aston Villan Pohjois-Lontooseen. Uhmapelaajat on sitä mieltä, että Villa on sunnuntain pelissä rankasti aliarvostettu markkinoilla.

Spurs ja Villa palasivat Valioliigapelien äärelle tapaninpäivänä. Spurs oli helisemässä Brentfordin vieraana, mutta tuli 2-0-tilanteesta vielä tasoihin. Villa isännöi Liverpoolia ja hävisi 1-3. Emeryn alaisuudessa Villa on pelannut nyt neljä matsia ja näissä on tehty 17 maalia – viihdyttävä startti kaikin puolin! Villa ei ole vielä Emeryn alaisuudessa pitänyt nollapeliä, mutta se on itsekin onnistunut joka pelissä maalinteossa. Helppoja matseja ei ole vielä pelattu, kun ManU on kohdattu kahdesti ja Brighton & Liverpool kertaalleen.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villa

@AVFCOfficial
Look who's back. 👀

🇦🇷 @EmiMartinezz1


Rodrigo Bentancur, Lucas Moura ja Richarlison eivät ole pelikykyisiä isänniltä. Cristián Romero on palannut harjoituksiin ja on Antonio Conten mukaan erinomaisesti fokusoitunut jälleen seurapeleihin. Djed Spence voi olla sivussa. Diego Carlos ja Jacob Ramsey ovat Villalta lasaretissa. Emiliano Martínez on Romeron tavoin jälleen Englannissa ja valmiina edustamaan seurajoukkuettaan.

Emery vaikuttaisi jo saaneen joukkueen vauhdikkaasta hyökkäyksestä paljon irti ja vielä täytyy tilkitä omaa päätä. Martínezin mukaantulo ei ainakaan haittaa – ellei argentiinalainen kärsi sitten vielä MM-krapulasta. Joka tapauksessa Villa +1 on varsin maistuva betsi – Spurs ei sijoituksestaan huolimatta vakuuta ja Brentford-pelissä liljanvalkoisten alakerta oli ns. ”all over the place.”

Näin teet tällä vedolla 43,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Aston Villa +1:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Aston Villa +1” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.