su 31.12. klo 16:00

Tottenham - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Andoni Iraolan poppoo on pysäyttämättömässä vauhdissa! Revitäänkö vuoden viimeisenä päivänä lisää pisteitä?

Tottenham isännöi Valioliigassa Bournemouthia vuoden 2023 viimeisenä päivänä. Ottelu tuskin tulee olemaan Spursille millään tavalla läpihuutojuttu, sillä Bournemouth ei ole hävinnyt otteluakaan marraskuun neljännen päivän jälkeen ja nyt Andoni Iraolan suojatit porskuttavat neljän matsin mittaisessa voittoputkessa.

*Päätä vuosi hurjalla ilmaisvetopaketilla! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ange Postecogloun luotsaama kotijoukkuekin on ollut kelpo vireessä, mutta viikolla tuli kuitenkin sakinhivutusta Brightonin vieraana. Pelaajatilanne liljanvalkoisilla onkin hieman hankala, mikä voi aiheuttaa lähiviikkoina lisää pistemenetyksiä. Spursin osalta on vielä se todettava, ettei tällä puolustuspelaamisella juuri juhlita keväällä – päästettyä maaliodottamaa on peräti kolmanneksi eniten koko Valjussa.

Premier League

@premierleague
Is this performance from Dominic Solanke the best of the #FestiveFixtures period so far?


Sunnuntaina Spursilta ovat sivussa Ivan Perisic, Cristian Romero, Rodrigo Bentancur, Manor Solomon, Micky van de Ven, James Maddison, Ryan Sessegnon sekä pelikieltoja kärsivät Yves Bissouma ja Dejan Kulusevski. Oliver Skippin pitäisi olla kondiksessa. Cherries-ryhmästä puuttuu sen sijaan Hamed Traoré, Tyler Adams, Milos Kerkez, Lloyd Kelly, Darren Randolph, Ryan Fredericks ja Emiliano Marcondes. Lewis Cookin tilanne on vielä auki sunnuntaille.

Viime viikkojen esitysten perusteella Bournemouth maistuu loistavasti peleihin sunnuntaille. Napataan vieraita +0,5:n tasoituksella vetokupongille. Spursilla on tietysti vaarallisia yksilöitä ja Son Heung-min voi ratkoa matsin hyvänä päivänä omin kätösin, mutta Iraolan poppoo on pelannut joulukuussa niin mahtavaa futista, että Spursin voitto ei ole millään tavalla kirkossa kuulutettu. Romeron ja Kulusevskin poissaolot heikentävät huomattavasti Tottenhamin menestysmahdollisuuksia.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Bournemouth +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.