FA Cup la 05.02. klo 22:00

Tottenham - Brighton

Tottenham saa Dejan Kulusevskin ja Rodrigo Bentancurin heti sisään!

Tottenhamin poissaolotilanne on erinomainen ja se pääsee otteluun Brightonia vastaan lähes täysin terveenä. Tuoreet vahvistukset ovat valmiina ja miehet nähtäneen välittömästi kokoonpanossa. Vieraille maaottelutauon aikana ilmaantui niin hyviä kuin huonojakin uutisia pelaajatilanteen suhteen.

Isäntä saa siirtorajalla saapuneet tuoreet kasvot Rodrigo Bentancurin sekä Dejan Kulusevskin välittömästi mukaan, kun se isännöi Englannin Cupin ottelussa Brightonia. Lisäksi tähtihyökkääjä Heung-Min Son on pitkästä aikaa pelikunnossa puoustaja Cristian Romeron tavoin. Ainoastaan Oliver Skipp sekä Japhet Tanganga ovat sairastuvalla, joten se on tyhjentynyt melko mukavalla tavalla Antonio Conten miehistölle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vieraille sateli tauolla jobinpostia, kun argentiinalaishyökkääjä Alexis Mac Allister sai positiivisen koronatestituloksen ollessaan edustamassa maajoukkuettaan Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa. Tämän lisäksi harjoittelun pariin palanneet Jeremy Sarmiento sekä Enock Mwepu eivät vielä palaa kokoonpanoon ja Moises Caicedon pelaaminen on pieni kysymysmerkki tämän palatessa Englantiin vasta pelipäivänä edustettuaan Ecuadoria niin ikään MM-karsinnoissa. Yves Bissouma on takaisin kehissä Afrikan visiittinsä jälkeen ja sekä Adam Lallana että Shane Duffy ovat varmasti tikissä. Dan Burnia puolestaan ei Newcastle-siirron jälkeen enää lokkilaumassa nähdä.

Tottenham saa varmasti lisävirtaa tuoreista kasvoista ja Sonin paluusta, vaikka avauksessa miehiä ei välttämättä nähdäkään. Ennen taukoa joukkue hävisi mitäänsanomattomalla esityksellä Chelsealle otettuaan sitä ennen Steven Bergwijnin loppuhetkien ansiokkailla kahdella lisäaikaosumalla uskomattoman 2–3-vierasvoiton Leicesterissä.

Brighton on pelannut jälleen kerran kolme tasapeliä putkeen. Koko Valioliiga-kaudella sillä on niitä nyt kasassa peräti 12 kappaletta. Keskimäärin yli joka toinen lokkipaitojen kamppailuista on siis päättynyt pistejakoon. Sinänsä tasuri ei olisi yllätys Tottenhamissakaan, mutta siinä missä isäntä saa lisävirtaa uusista kasvoista sekä Sonin paluusta, on vierailija ollut pelillisesti vahvassa iskussa jo pidemmän aikaa.

Pelivalinnaksi haetaan tasapeli maltillisella panostuksella. Kun Brighton pelaa, on syytä tarkistaa tasurikertoimet heti kärkeen – nyt ne miellyttävät varsin mukavasti. Ota betsi kiinni FansBetillä alla olevilla ohjeilla ja nappaa uhmakas etu talteen!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “1X2 – Tasapeli” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa