Valioliiga la 06.05. klo 17:00

Tottenham - Crystal Palace

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuhansien reikien juusto! Olisiko Tottenhamin parempi nostaa kädet pystyyn ja luovuttaa?

Tottenham on karmeassa laskusuhdanteessa, kun neljä edellistä ottelua ovat tuoneet vain yhden pisteen. Syykin on selvä ja se on omassa päässä – alakerta vuotaa kuin seula eikä tunnelin päässä todellakaan näy valoa. Vastustajat pääsevät jatkuvalla syötöllä aivan liian helposti maalintekotonteille. Kun vastassa on nälkäinen, vaarallinen ja tehokas Crystal Palace, ovat isäntien osakkeet kaikkea muuta kuin korkealla.

Kerroinasettelussa Tottenham nauttii edelleen puhtaiden tilastojen kautta vedonvälittäjien suurta luottamusta, mutta ei ole sattumaa että joukkue on päästänyt neljän kamppailun otannalla peräti 15 maalia. Käytännössä vastustajat tuntuvat saavan pallon maaliin jopa paikkojen ulkopuolelta jatkuvalla syötöllä. Alakerrasta ovat sivussa Ryan Sessegnon sekä Emerson Royal, puolustava keskikenttämies Yves Bissouma on niin ikään poissa Rodrigo Bentancurin tavoin ja tietysti viimeisenä – eikä suinkaan vähäisempänä – vuosikausia luottomiehenä toiminut ykkösmaalivahti Hugo Lloris.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
🎙 “I think what we can see from the first two performances is that we've got a group that is working hard, working for each other...”

Ryan Mason speaks about the importance of togetherness ahead of tomorrow’s match against Crystal Palace ⤵️

Jälkeenpäin on helppoa viisastella, että isäntien paketti levisi vain entisestään Antonio Conten potkujen jälkeen ja erityisesti puolustuspelillinen kehitys on ollut karmeaa katsottavaa. Valioliigassa ei yksinkertaisesti ole varaa antaa maaleja niin helposti kuin kukkopaidat tällä hetkellä niitä kultatarjottimella vastustajilleen suoltavat. Crystal Palacen kaltainen tilanteenvaihdoista elävä ja tiiviisti puolustava ryhmä on tällä hetkellä isännille painajaismainen vastustaja.

Patrick Vieiran miehistöllä on allaan makoisa 4–3-voitto West Hamia vastaan ja joukkue on esiintynyt isossa kuvassa erittäin vahvasti. Viiden matsin otannalla on tipahdellut kolme voittoa, tasapeli ja ainoastaan yksi tappio. Tottenham on tehnyt mukavasti tulosta hyökkäyspäässä, mutta siitä ei ole hirveästi iloa, jos imuroi keskimäärin neljä osumaa omiin ottelua kohden. Lauantaille pelivalinnaksi otetaan, että Crystal Palace onnistuu vähintään kahdesti maalinteossa (away totals yli 1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Away totals – yli 1,5 maalia), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Away totals – yli 1,5 maalia” 25€ panoksella ja voit voittaa 77,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.