Valioliiga la 15.10. klo 19:30

Tottenham - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spursin tärkeä ruotsalaispelaaja palaa kokoonpanoon! Raapiiko Antonio Conten poppoo rutiinilla pisteet?

Lauantain viimeinen Valioliigataisto käydään Tottenhamin ja Evertonin välillä Pohjois-Lontoossa. Spurs on tietenkin suosikki, mutta viikolla pelattiin Mestarien liigaa – rasitustasot ovat siis liljanvalkoisten leirissä vastustajaa korkeammalla. Lauantaille lähtee lapulle siitä huolimatta kotimenestystä.

Everton on tällä kaudella kunnostautunut vastoin odotuksia alakerrassa, vaikka joukkueessa on edelleen monta miestä topparin tontilta sivussa. Omiin on mennyt vasta yhdeksän, mikä on vähiten koko Valioliigassa. Tähän kohtaan täräytetään iso mutta. Maaliodottamadatan mukaan joukkue on kuitenkin sallinut vastustajille paljon maalipaikkoja – Jordan Pickford on toki ollut veräjällä mies paikallaan. Everton on ollut myös hyökkäyspäässä sarjan kehnoimpia koosteita.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Rafa Fans

@RafaFansss
Don’t think I’ve seen Lampard’s Everton win a game on xG yet this season.

The xG Philosophy

@xGPhilosophy
Everton (0.68) 1-2 (1.69) Man Utd


Japhet Tanganga ja pelikieltoa kärsivä Emerson Royal ovat Antonio Conten ryhmän varmat poissaolot. Dejan Kulusevski on taas mitä ilmeisimmin käytettävissä, mutta Richarlison on tällä tietoa 50-50. Evertonin riveistä tärkeä hyökkäyspään mies Anthony Gordon on pelikiellossa. Loukkaantuneina ovat Ben Godfrey, Andros Townsend, Mason Holgate, Nathan Patterson ja Yerry Mina.

Spursin kokoonpanossa on vielä kysymysmerkkejä, mutta ainakin Kulusevskin pitäisi olla siis mukana – ruotsalaislaiturin ”in-swinging”-keskitykset ovat parhaimmillaan taidetta ja näistä nähdään tälläkin kaudella vielä useampi maali. Otetaan lapulle Spurs -1 (aasialainen tasoitus), mutta ison panoksen betsiksi tämä ei millään nouse.