Valioliiga la 23.12. klo 17:00

Tottenham - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllätysveto kovalla kertoimella! Siivittävätkö Tottenham-pelikiellot Toffeesin seuraavaan huipputulokseen?

Tottenham isännöi lauantaina huippuvireistä Evertonia, jonka sarjasijoitus ei tällä hetkellä tee joukkueelle oikeutta. Osin se toki johtuu aiemmin tulleesta kymmenen pisteen rangaistuksesta, jota ilman Toffees olisi kymmenennellä sijalla. Hiljattain nähdyt huippuotteet ovat kuitenkin hinanneet joukkueen jo selvästi irti putoamiskamppailusta. Kotijoukkue kärsii lukuisista loukkaantumista ja tärkeiden pelaajien pelikiellot pahentavat poissaolotilannetta entisestaan. Tuoksuuko tässä otteluparissa jopa pieni yllätys?

*Nappaa joulun kunniaksi kierrätysvapaa ilmaisveto – arvo jopa 50€! Toimintaohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ei ollut ensimmäinen – eikä varmasti viimeinen – kerta, kun Yves Bissouma katseli punaista. Edellisen kierroksen possuilu pitää Ange Postecogloun konehuoneen tärkeän palasen sivussa lauantaina. Lisäksi Destiny Udogien korttitili on täynnä, joten syyskaudella vahvasti säväyttänyt nuori laitapuolustaja on niin ikään pelikiellossa. Sairastuvalla ovat edelleen Ivan Perisicin ohella Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, James Maddison, Ryan Sessegnon, Manor Solomon sekä Alfie Whiteman.

Everton

@Everton
"Why are you so grumpy, bro. It's Christmas!" 😅

A festive edition of The Squad, ft. @youngy18 and @Harrison_Jack11 🎄

Sean Dychen miehistöllä tilanne on huomattavasti parempi pelaajiston osalta, sillä ainoastaan Dele Alli on varmuudella sivussa. Kysymysmerkkejä on toki ilmassa Seamus Colemanin, Ashley Youngin, Abdoulaye Docourén sekä André Gomesin osalta. Neljä edellistä Valioliiga-ottelua ovat tuoneet Evertonille pelkkiä voittoja, joista kaikki nollapeleillä Nottingham Forest jäi kotonaan nuolemaan näppejään mainiossa vireessä viilettävää ryhmää vastaan ja Newcastle sekä Chelsea kompastuivat samaan ansaan Goodison Parkilla.

Isännillä oli sensaatiomaisen alkukautensa jälkeen todella vaikea jakso, mutta edellisen kierroksen ottelu Nottinghamia vastaan sekä sitä edeltänyt Newcastle-kotiesitys toivat ryhmälle vakuuttavat voitot. Pelikiellot ja muut kysymysmerkit pelaajiston osalta tuovat isäntien näkökulmasta ikävän sivumausteen menestysmahdollisuuksiin tämän ottelun osalta, eikä niitä voi sivuuttaa. Dychen joukot ovat hiljattain kyenneet napsimaan pisteitä kovan kaliiperin ryhmiltä, kuten Chelsealta ja Newcastlelta. Täydentääkö Tottenham tässä tapauksessa kolmen kovan voiton suoran? Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasapeli ei vetoa – Everton kertoimella 3,05.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.