Valioliiga ma 23.10. klo 22:00

Tottenham - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spurs palaa kärkeen! Pysyykö Fulham alkuunkaan Angen karusellin kyydissä maanantaina?

Valioliigan kärjessä maaottelutauon ajan ollut Tottenham pyrkii siirtymään takaisin kärkeen maanantaina, kun Lontoon paikallisvastustaja Fulham tulee vieraaksi Pohjois-Lontooseen. Ange Postecogloun aikakausi Spursin peräsimessä on saanut ainakin tulosten valossa lentävän lähdön, mutta kauanko liljanvalkoiset kykenevät taistelemaan kukkulan kuninkaan tittelistä?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 euron arvosta ilmaisvetoja!

Molemmat seurat menettivät kiistattoman ykköshyökkääjänsä kesän siirtoikkunassa muualle, kun Spursilta lähti Harry Kane ja Fulhamilta puolestaan Aleksandar Mitrovic. Toistaiseksi Tottenham on kyennyt sopeutumaan uuteen tilanteeseen, mutta Mökkiläisten kohdalla tarina on täysin eri – maalit ovat olleet kortilla eikä maalipaikkadatankaan valossa näytä hyvältä. Joutuuko hissijoukkueeksikin irvailtu Fulham jälleen vaihtamaan kauden päätteeksi sarjatasoa?


Kokoonpanoissa Tottenham joutuu antamaan vierailleen hieman tasoitusta, kun Manor Solomon, Ivan Perisic, Ryan Sessegnon ja Rodrigo Bentancur ovat lasaretissa ja hienon alkukauden keskikentän ytimessä pelannut Yves Bissouma on pelikiellossa. Brennan Johnsonin ja Cristian Romeron pitäisi sentään olla pelikykyisiä. Fulhamilla on alakerrassa poissaoloja, kun Issa Diop, Tosin Aderabioyo sekä Kenny Tete ovat Adama Traorén kera kuntoutuksessa.

Kaikkein parhaat kertoimet on tästä ottelusta jo syöty, mutta pienellä päästään vielä ottamaan lapulle Spursia -1:n aasialaisella tasoituksella – niukalla kotivoitolla betsi menisi mitätöintiin. On tässä kuitenkin juuri nyt huomattava laatuero isäntien hyväksi ja Fulham joutuu lisäksi hieman kyseenalaisella alakerralla peliin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tottenham -1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.