Valioliiga su 21.11. klo 18:30

Tottenham - Leeds

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Antonio Conten automatioita eteenpäin jo tänään Leedsiä vastaan? — wingbackien juoksukunto joutuu koetukselle

Tottenham vastaan Leeds on varsin kiinnostava kamppailu monella tapaa. Kaksi valmentajaa joilla on selkeät periaatteet ja toimintatavat ovat vastakkain. Tässä pelissä on sitä kuuluisaa piilevää potentiaalia.

Olen seurannut tässä viikon aikana markkinan reagointia 2.5 linjaan, ja se on ollut kiinnostavaa. Omat kertsit ovat yli vaihtoehdolle siinä 1,80 pinnassa ja tällä hetkellä mennään 1,85-tasoa ja muutama päivä sitten olivat kertsit 1.75 tasoa. Ei siis mitenkään poikkeuksellista, mutta kiinnostavaa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Leedsillä on samat vanhat poissaolot, mutta Jamie Shackleton sekä Junior Firpo lähenevät pelikuntoa. Leedsillä on povattu avaukseen Pascal Struijk vasemmaksi laitapakiksi, mikä muuttunee enemmän kolmen topparin muotoon. Taktisesti on tämä siis haastava ottelu.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
🚨 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛𝗗𝗔𝗬 🚨

🆚 @LUFC
🏟 Tottenham Hotspur Stadium
🏆 @premierleague
⏱ 4.30pm (GMT)

Tottenhamilla on vuorostaan sivussa Oliver Skipp, Cristian Romero ja Pierre-Emile Hojbjerg on hieman epävarma peliin, mutta hänet raavitaan todennäköisesti kasaan. Tämä on myös sitä vaihetta, kun parantuneen puolustuksen lisäksi alkaa näkymään Antonio Conten automatioita eteenpäin.

Conten periaatteisiin kuuluu drill, drill, drill. Toistoja toistojen perään, kunnes liikkeet tulevat selkärangasta,

Kuten sanottu, niin on tämä vaikea peli ennakoida, ja rehellisyyden nimissä ei overit kiinnosta ihan liikaa ennen avauksia. Tottenhamin hinta tuntuu ilman takeita avareista myös hieman liian matalalta, mutta voi olla, että pääsee raapimaan Spursia livestä.

Lapulle tarttuu tästä pelistä Tottenham yli 1.5 maalia, eli team total. Tämä on tuskin niin hullu juoksusota kuin jotkut aikaisemmat ottelut näiden välillä. Leedsiltä puuttuu paljon ukkoja ja Patrick Bamford sekä Junior Firpo lienevät painavimmat poissaolot tällä kertaa.

Olen kuitenkin pettynyt, jos ei Spurs luo yli 1.80 verran odottamaa Leedsiä vastaan näistä lähtökohdista huolimatta. Loput jääköön fortunan käsiin. Sellainen 2,25/5 panos lienee paikallaan. Sonaldo eli Heung-min Son lienee tehoilla.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
𝗞𝗮𝗻𝗲 🔗 𝗦𝗼𝗻

Sonny grabbed his 100th Spurs goal when we met Leeds last season...