Valioliiga la 17.09. klo 19:30

Tottenham - Leicester

Saako Valioliigan surkein veskari mitään kiinni? Leicester on kiipelissä Pohjois-Lontoossa!

Lontoossa pelataan lauantaina Valioliigaa! Sarjajumbona kyhjöttävä Leicester City matkustaa Tottenhamin vieraaksi ja kylmää kyytiä voi olla tulossa Brendan Rodgersin suojateille. Ketuilla on kasassa vasta yksi vaivainen piste ja omiin on mennyt kuudessa pelissä jo 16 osumaa. Rodgersin palli heiluu jo kovaa.

Tottenham pelasi viikolla UCL:ää Portugalissa ja Sporting Lissabonilta tuli melko kylmääkin kyytiä 2-0-lukemin. Valioliigassa peli on kulkenut kelvollisesti ja toki Mestarien liigassakin Marseille kaadettiin Pohjois-Lontoossa avauskierroksella. Valioliigassa kärkipaikkaa pitää hallussaan Spursin verivihollinen Arsenal, mutta eroa on vain yksi piste.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN


Antonio Contella on käytössään terve kokoonpano, sillä Lucas Moura on ainoa loukkaantunut pelaaja. Rasitustasot tuskin huitelevat aivan maksimeissa, sillä viime viikonloppuna ei pelattu lainkaan. Leicesteriltä puuttuu varmasti Ryan Bertrand ja Ricardo Pereira. Dennis Praetilla on viime hetkien kuntotestit lauantaina aamupäivällä.

Pelivalintana on Spurs -1. Kyseessä on aasialainen tasoitusveto eli missään tapauksessa kotivoitolla ei ainakaan hävitä. Vierasjoukkue on pieleen menneen siirtokesän takia pahassa jamassa ja ongelmat alkavat heti veräjältä – Danny Ward ei saisi tällä hetkellä kiinni edes rantapalloa.

Kertoimet ottelulleTottenham Hotspur FC - Leicester City FC17.09.2022

10 euroa pelirahaa