Valioliiga su 01.05. klo 16:00

Tottenham - Leicester

Kuoppaako Tottenham taas pisteitä? Vieraiden sairastupa tyhjenee kovaa kyytiä kauden loppuhuipennukseen!

Tottenhamilla riittää panosta edelleen, kun täydet mahdollisuudet jopa Mestarien liiga -paikaan ovat edelleen olemassa. Leicesterillä on hyvin pullat uunissa ja sillä on vastaavasti yhä nousta joitakin sijoja ylöspäin. Kotijoukkueen sairastilanne on parantunut viime aikoina reilusti, mutta sen kuorma on ollut ja on tällä hetkellä selvästi lontoolaisia kovempi.

Brendan Rodgersin luotsaama Leicester on pelannut kaikki ottelut huomioiden jo kolme tasapeliä peräkkäin. Aiemmin tällä viikolla joukkue pelasi 1–1-numeroin päättyneessä Konferenssiliiga-kamppailussa AS Romaa vastaan, kun viime aikoina pahoja pistemenetyksiä kärsinyt vierailija puolestaan on saanut kasata rivejään rauhassa. Isännillä on tiedossa eurokamppailu myös ensi viikolla, joten tämä vaikuttaa toki tekemiseen. Pientä helpotusta tuo se, että enää ainoastaan Ryan Bertrand sekä Wilfred Ndidi ovat loukkaantuneina sivussa kokoonpanosta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tottenhamin viimeaikaiset otteet ovat herättäneet isoja kysymysmerkkejä, kun joukkue on hävinnyt kotonaan Brightonille ja pelannut maalittoman tasapelin Brentfordia vastaan. Oliver Skipp, Japhet Tanganga, Sergio Reguilon sekä Matt Doherty puuttuvat edelleen loukkaantumisten takia kehistä.

Kumpikaan joukkueista ei ole viime aikoina säkenöinyt etenkään hyökkäyspäässä ja isännillä on vieläpä euromatseja rasitteenaan. Kotietu pitää toki huomioida isona tekijänä Tottenhamin hyväksi lepoedun ohella, mutta ei aivan niin isoksi kuin kertoimenlaskijat sen ovat määrittäneet. Pelivalinnaksi otetaan ristiä muhkealla panostuksella! Vaikka Leicester on pelannut enemmän, on sen terveystilanne parantunut huomattavasti ja pelillisesti joukkue on ollut kahden välttävän suorittajan keskinäisessä vertailussa hivenen edellä.

10 euroa pelirahaa