Valioliiga la 30.09. klo 19:30

Tottenham - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä, kaatuuko jopa Liverpool? Tottenham yksi alkukauden vakuuttavimmista pakeiteista!

Viime viikonloppuna Pohjois-Lontoon paikallistaistelussa vierastasapelillä monet yllättänyt Tottenham on säväyttänyt alkukaudella ykköstykkinsä poistumisesta huolimatta. Tasokkaille väännöille on luvassa jatkoa liljanvalkoisilla, sillä lauantai-illan herkkupalassa Valioliigan kärkisijoilla keikkuva Liverpool vierailee Tottenham Hotspur Stadiumilla. Niistäisikö isäntä koti- ja lepoedun siivittämänä kivikovan kotivoiton?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Tälle sesongille Tottenhamin peräsimeen hypännyt Ange Postecoglou voi olla ensimmäisten kuuden ottelun osalta moneen asiaan tyytyväinen. Joukkue on pelannut todella nousujohteisesti, ollut tasapainoisemman oloinen kuin aikoihin. Tehokkuutta hyökkäyspäässä on riittänyt, mutta ei alakerran kustannuksella – edes Harry Kanen poistuminen ei ole isäntiä hyydyttänyt. Tasapeliin numeroin 2–2 viime viikonloppuna päättyneessä Arsenal-kamppailussa joukkueensa molemmat maalit iskenyt Heung-Min Son on koko sarjan maalipörssin kakkonen viidellä täysosumallaan.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
🎙️ “We’re building our own identity. Our number one priority is to see how we can impose our football against all different kinds of teams.”

Watch Inside Spurs as we look ahead to the visit of Liverpool 💪

Kotijoukkueen pelaajatilanne vaikuttaa odotettua paremmalle. Sonin ohella alkukaudella käänteentekeviin pelaajiin lukeutunut James Maddison on tiettävästi pelikunnossa, vaikka pieniä kysymysmerkkejä on ollut ilmassa. Giovanni Lo Celso tuskin on vielä valmis ja varmuudella sivussa on tuoreempana poissaolijana Brennan Johnson. Pitkäaikaisemmat loukkaantumiset ovat ennallaan, mutta myös sillä osastolla näkyy valoa tunnelin päässä.

Liverpool on ollut tuloksellisesti melko vahvassa iskussa viime viikkoina, mutta kunnolliset testit ovat puuttuneet. West Ham oli viime viikonloppuna yllättävän kesy Anfieldin vierailullaan ja Jürgen Kloppin miehistö nappasi 3–1-kotivoiton. Thiago Alcantara sekä Stefan Bajcetic ovat vieraiden puolelta sivussa. Vierailla oli keskiviikkona liigacupin kamppailu, jossa se kaatoi Leicesterin kotonaan. Tottenham puolestaan ei kuluvalla viikolla ole pelannut.

Vaikka Kloppilta nähtiin kovaa rotaatiota Leicester-kamppailussa, saa Tottenham pelaamattomuudestaan pienoisen edun kovaan kamppailuun valmistautumisessa. Pelillisesti joukkue on ollut ajoittain jopa vieraita valmiimman oloinen ensimmäisillä kierroksilla. Liverpoolin suurimmat kysymysmerkit ovat alakerrassa ja nimenomaan tasapainossa, jotka vaikuttaisivat puolestaan tällä hetkellä isäntien merkittävimmiltä vahvuuksilta. Kotivoiton kerroin on yliampuva ja Tottenhamin voittoon (1X2) tarrataan kiinni kaksin käsin.

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.