Valioliiga la 30.10. klo 19:30

Tottenham - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ole Gunnar Solskjær on tulisilla hiilillä Manchester Unitedin peräsimessä, kun joukkue matkaa Tottenhamiin

Tottenham toivottaa viime viikonloppuna rökäletappion Liverpoolia vastaan kärsineen Manchester Unitedin tervetulleeksi Lontooseen lauantaina. Isäntä kärsi edelliskierroksella niin ikään tappion taivuttuaan paikalliskamppailussa West Hamin vieraana. Tuleva vääntö on molemmille joukkueille kova testi, mutta tulisimmilla hiilillä on todella heikosti viime aikoina esiintynyt vierailija.

Ole Gunnar Solskjær on ollut kovasti englantilaismedian ryöpytyksessä viimeviikkoisen 5–0-tappion jälkeen. Tulevassa ottelussa Manchester Unitedin on napattava voitto tai paine valmentajavaihdokselle seuran yläkerrassa saattaa käydä liian tukalaksi. Kokoonpanon osalta positiivinen uutinen on Raphael Varanen kuntoutuminen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Varane voi tuoda puolustukseen paljon kaivattua tasapainoa, sillä rehellisesti sanoen Harry Maguire sekä Victor Lindelöf ovat olleet aivan ulalla viimeisimmissä toppariparina pelaamissaan otteluissa. Syvempiä rakenteellisia ongelmia yhden pelaajan paluu ei kuitenkaan muuta, eivätkä manchesterilaisjoukkueen kaikki ongelmat sen harmiksi johdu toppariparista.

Tottenham on tehnyt viime aikoina hyviä suorituksia, mutta joukkueen ruuti on hyökkäyspäässä ollut todella märkää. Harry Kane ja Heung-Min Son ovat vain varjo viime kauden parhaista suorituksistaan, eikä taustatukea ole riittävästi löytynyt. Toisaalta isäntä on ollut puolustuspelillisesti melko tasapainoinen joukkue läpi alkukauden, eikä vieraille ole tiedossa helppoa operaatiota hyökkäyspäässäkään. Paul Pogba on yhä pelikiellossa, joten ranskalainen taitoniekka ei ole käytettävissä.

Peli-idea pohditaan tällä kerralla maalimäärien kautta. Markkina odottaa vähemmän yllättäen runsasmaalista kamppailua, mutta Tottenhamia vastaan maalinteko ei etenkään vieraissa ole ollut helppoa. Neljässä kotiottelussaan Spurs on päästänyt ainoastaan yhtä monta maalia ja toisaalta myös sen tehokkuus on ollut hukassa. Varanen paluu vankistaa vieraiden alakertaa ja surullisen edellisesityksen jälkeen Solskjær halunnee myös tiivistää rivejään. Pelivalintana on siis, että kamppalussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5).