Valioliiga su 23.10. klo 18:30

Tottenham - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättävän maistuva totals-veto lapulle! Kiusaako Newcastle vieraissa Spursia?

Alakynnessä Manchester Unitedia vastaan keskiviikkona ollut Tottenham isännöi sunnuntaina Newcastlea. Eddie Howen luotsaama vierasjoukkue on viiden pisteen päässä Spursista kuudennella sijalla ja jahti on käynnissä. Onko Harakoilla mahdollisuuksia jopa voittaa Pohjois-Lontoossa?

Spursilta puuttuu loukkaantumisten takia Richarlison sekä Dejan Kulusevski. Voi olla, että Antonio Conte joutuu siis taas peluuttamaan ainoastaan Harry Kanea ja Son Heung-miniä hyökkäyksessä. Tämä sapluuna ei ole ollut kovin optimaalinen liljanvalkoisille. Emerson Royal palaa pelikieltonsa jäljiltä luultavasti avaukseen ja vasemmalla taitaa olla Ryan Sessegnonin vuoro.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Newcastle United FC

@NUFC
Joelinton's first goal for the Magpies! 😍

🔙 #TOTNEW


Newcastlellakin on hyökkäyspäässä avainmiehiä sivussa, sillä Allan Saint-Maximin ei ole vieläkään pelikykyinen ja Joelintonkin on näillä näkymin sivussa. Alexander Isak, Karl Darlow, Matt Ritchie ja Emil Krafth ovat myös loukkaantuneiden kirjoissa.

Mitä lapulle? Newcastle on ollut defensiivisesti tällä kaudella vahva – Harakoiden päästettyjen maalien saldo on itse asiassa koko Valioliigan paras. Maalipaikkoja on sallittu hieman enemmän, mutta Nick Pope on ollut mies paikallaan veräjällä. Sunnuntaina hyökkäyspäässä on molemmilla niin paljon pelaajia sivussa, että alle 2,5 maalia maistuu jopa yllättävän hyvin.