Valioliiga su 03.04. klo 18:30

Tottenham - Newcastle

Löperö vieraspuolustus joutuu kovaan testiin! Latooko Tottenhamin kauhukaksikko murskanumerot taululle?

Newcastlen poissaolotilanne jatkuu vaikeana myös maaottelutauon jälkeen, vaikka muutama tärkeä palanen palaakin kokoonpanoon. Vastaavasti isäntä pääsee otteluun melko terveenä ja nousujohteisia esityksiä ennen taukoa esittäneellä ryhmällä tahtoa ja energiaa tähän koitokseen luulisi löytyvän. Tottenhamiin verrattuna Newcastlen pelillinen trendi oli ennen huilia täysin toisenlainen.

Tottenhamin ainoat poissaolijat ovat Ryan Sessegnon, Japhet Tanganga sekä Oliver Skipp. Pelaajiston tilanne on Antonio Conten ryhmän osalta säilynyt siis täysin muuttumattomana maaottelutauon aikana. Newcastlella tärkeät Callum Wilson sekä Kieran Trippier jatkavat edelleen toipilasosastolla, kuten myös Isaac Hayden ja Jamal Lewis.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vieraiden alakerta ei etenkään pallollisessa pelaamisessaan liiemmin vakuuta ja Tottenhamin laatu hyökkäyspäässä on todella kova. Dejan Kulusevskin saapuminen tammikuussa Harry Kanen ja Heung-Min Sonin tueksi yläkertaan on kiistatta herättänyt myös tähtikaksikkoa. Fabian Schär sekä Jamaal Lascelles muodostavat melko onnettoman topparikaksikon – kun vielä Trippierin tuoma äärimmäisen suuri pallollinen tuki puuttuu alakerrasta, saatetaan hassi jos toinenkin nähdä.

Newcastle taipui kahdessa edellisessä ottelussaan 1–0-numeroin niin Chelsealle kuin Evertonillekin. Tottenhamissakin pisteille pääseminen on melkoisen kiven alla. Pelivalinnaksi poimitaan isäntien voitto vähintään kahdella maalilla (Tottenham -1,5). Lontoolaisten esitykset ovat olleet nousujohteisia ja ryhmä lähti tauolle kahden mallikkaan suorituksen saattelemana orastavassa voittoputkessa. Neljän matsin otannalla on tullut Conten joukoille kolme voittoa.

10 euroa pelirahaa