su 02.05. klo 21:15

Tottenham - Sheffield United

Sarjajumbo ei ole helppo vieras Lontoossa! Sortuuko vähän vähemmän nuhainen Tottenham ylilataukseen?

Tottenham on uudessa komennossa, mutta merkittävää pelillistä vaikutusta ei lyhyellä otannalla ole ollut nähtävillä. Lontoolaisten uusi ilme on ollut aktiivisempi, mutta välillä esimerkiksi pallollisena vauhtia ja nälkää on ollut näkyvissä jopa liikaa, eikä se yleensä ole hyvä juttu. Kukkopaidoilla on vielä mahdollisuus nousta hätyyttelemään kärkisijoja, mutta tämä vaatisi kaikki irrotettavat pisteet. Sheffield Unitedin tilanne on ollut selvillä jo pitkään – edellisottelussa irtosi kuitenkin maukas voitto.

Tuore ”väliaikainen” Tottenham-valmentaja Ryan Mason on saanut joukkueeseen ainakin halukkuutta. Syvällä makaava ja nuutunut ryhmä on herännyt siihen, että voisi vaikka yrittää. Toisaalta esimerkiksi Southampton teki Spursin edellisessä Valioliiga-kamppailussa tuhojaan isäntien puolustusalueella vähän turhankin helposti ja tiloja on alakerrassa ollut avattavissa. Tottenhamin pelaamisessa on ajoittain näkynyt myös liiallista yli-innokkuutta.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Jos isäntien kenttätasapaino ei ole kunnossa Sheffield Unitedia vastaan, on vierailla varmasti David McGoldrickin sekä Rhian Brewsterin johdolla aseet iskeä vastaan. Vieraille avautunee ottelussa yhdestä kahteen huippumaalipaikkaa, joten sen mahdollisuuksia pisteillekään ei välttämättä kannata täysin sulkea pois. Toki Tottenham on aivan eri kaliiberin miehistö heiveröiseen sarjajumboon verrattuna, mutta jos isännillä menee yli, on riski aina olemassa. Vieraiden merkittävimmät poissaolijat ovat Billy Sharp sekä Oliver McBurnie.

Erityisesti McGoldrick on esittänyt viime aikoina vaikean alkukautensa jälkeen kelpo-otteita. Mies iski 1–0-voittomaalin edellisviikonloppuna samoin numeroin päättyneessä ottelussa Brightonia vastaan. Vaikka Sheffieldin putoaminen on näyttänyt selkeältä jo pitkään, tuovat voitot aina itseluottamusta – on muistettava, että useat vieraiden pelaajat antavat näyttöjä myös ensi kauden Valioliigaa ajatellen. Esimerkiksi sarjanousijat, kuten Norwich päivittävät taatusti ryhmiään kesällä.

Harry Kane palasi Tottenhamin kokoonpanoon Liigacupin finaalissa viime viikonloppuna ja pelasi täyden ottelun. Itsessään kamppailu päättyi harmillisesti lontoolaisittain, kun Manchester Cityn Aymeric Laporte laittoi pallon maaliin 82. minuutilla. Laitapuolustajat Matt Doherty sekä Ben Davies ovat yhä sivussa. Nähtäväksi jää lyökö Tottenhamin lataus yli, mutta pelivalinnaksi haistellaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa ­– kerroin on ollut vahvassa nousussa ja miellyttää silmää.