Mestarien liiga ke 26.10. klo 22:00

Tottenham - Sporting CP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tottenham orastavassa tappioputkessa! Tuoko portugalilaisvastustaja Pohjois-Lontoon ylle lisää harmaita pilviä?

UCL:n D-lohko uhkaa mennä vielä kahdella viimeisellä alkulohkokierroksella jännäksi. Tottenham on kärjessä seitsemässä pisteessä ja Sporting&Marseille-kaksikko tulee vain pisteen päässä. Frankfurtilla on neljä pistettä ja hallitsevalla Eurooppa-liigan mestarillakin on siis ilman muuta vielä mahdollisuus vaikka lohkovoittoon.

Tottenham on ollut viime viikkoina hieman hankaluuksissa osittain loukkaantumisista johtuen, osittain johtuen Antonio Conten suojattien muista rajoitteista. Viime viikolla liljanvalkoiset hävisivät ManUlle ja Newcastlelle, olkoonkin että jälkimmäisessä pelissä Spurs olisi kenties ansainnut enemmän kuin nolla pistettä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA


Spursilta puuttuu vieläkin Richarlison sekä Dejan Kulusevski, mikä kaventaa Conten mahdollisuuksia avarin suhteen huomattavasti. Cristian Romero ja Pierre-Emile Hojbjerg voivat olla mukana tai eivät. Kaksikko ei ainakaan harjoitellut tiistaina.

Sportingin riveistä Antonio Adán on kärsinyt pelikieltonsa, mutta Pedro Gonçalves ja Ricardo Esgaio katselivat neljännellä kierroksella puolestaan punaista korttia. Daniel Bragança, Luis Neto ja Sebastián Coates ovat loukkaantuneina, mutta Jerry St. Juste osallistui joukkueharjoituksiin maanantaina.

Rúben Amorimin ryhmä teki sen niin sanotusti itse molemmissa Marseille-peleissä – Sporting syyllistyi molemmissa peleissä typeriin ulosajoihin, jotka käytännössä vesittivät joukkueen pistesaumat. Jos keskiviikkona moiset typeryydet vältetään, on Amorimin miehistöllä kelpo mahdollisuus ottaa pongoja.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Tuplamahdollisuus X2 kertoimella 2,85.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,85 🤘