Valioliiga su 20.03. klo 18:30

Tottenham - West Ham

West Ham ei ole myynyt nahkaansa, vaikka kertoimista niin voisi jopa päätellä

Tottenham isännöi kiinnostavassa Lontoon paikalliskamppailussa West Hamia sunnuntaina. Joukkueet ovat ennen tulevaa kamppailua Valioliigassa perättäisillä sijoilla kuudentena ja seitsemäntenä – tasapisteissä. Tilanne on äärimmäisen kutkuttava, vaikka toki täysi pistepotti olisi isäntiäkin tärkeämpää ottelun vähemmän pelanneille vasarapaidoille.

Vladimir Coufal, Jarrod Bowen sekä Angelo Ogbonna ovat ainoat pelaajat vieraiden sairaslistalla. Myös isäntä pääsee otteluun kelpo tilanteesta, kun kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa ainoastaan Japhet Tanganga, Ryan Sessegnon sekä Oliver Skipp. Kumpikaan ei pääse pelaajatilanteiden osalta merkittävää etua repimään.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

On pieni ihme, kuinka aliarvostettu West Ham tulevassa ottelussa on. Joukkueet ovat kaikilla tilastoilla melko tasaisia, mutta joku voisi nähdä vieraiden kauden tähän saakka tasaisempana ja laadukkaampana kokonaissuorituksena. Kauden ensimmäisessä Valioliiga-kohtaamisessa West Ham sitä paitsi vei täyden pistepotin Michail Antonion iskemällä 1–0-maalilla.

Edellisessä Valioliiga-kamppailussaan West Ham puolestaan osoitti, että sillä on yhä kaikki edellytykset taistella europaikoista myös ensi kaudelle. David Moyesin miehistö oli kehissä torstaina, kun Tottenham puolestaan taikoi 0–2-vierasvoiton Brightonista keskiviikkona. Mitään lepoedun kautta tulevaa hyötyä tässä on vaikeaa nähdä. Valmistautumisaika on ollut molemmille suunnilleen sama.

Pelivalintana kiinnostaa eniten, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Tottenhamin tehokaksikko, jossa pelaavat Harry Kane sekä Heung-Min Son on saanut viime aikoina oivaa tulitukea Dejan Kulusevskilta. Antonio Conten uusi yläkerran syömahammas pelannee kimpassa joukkueen hyökkäyksessä myös West Hamia vastaan. Toisaalta isäntä on päästänyt esimerkiksi kymmenen ottelun otannalla 15 maalia omiin, mikä on aivan liikaa kärkipaikoista kamppailtaessa.

10 euroa pelirahaa