Valioliiga su 13.02. klo 16:00

Tottenham - Wolves

Tottenhamin maajoukkuetoppari on yhä telakalla! Yllättääkö Wolves, vai jatkuvatko sen tehottomat esitykset?

Tottenham kärsi aiemmin kuluvalla viikolla yllätystappion Southamptonille, mutta vierailijakaan ei ole vakuuttanut maaottelutauon jälkeen. Kotijoukkueelle on paha takaisku, että varmimmaksi puolustajaksi noussut Englannin maajoukkuepelaaja ei vieläkään palaa kokoonpanoon. Wolvesille loukkaantumisten osalta on tullut huojentavia uutisia.

Joao Moutinho vaikuttaisi olevan pelikunnossa, kuten myös Hee-Chan Hwang, joka oli jo edellisessä kamppailussa kokoonpanossa. Yerson Mosquera, Willy Boly sekä Pedro Neto palannevat kokoonpanoon helmi-maaliskuun vaihteessa, mutta kokonaisuutena Bruno Lagella on käytössään kelvollinen miehistö, jolla voi taistella pisteistä Lontoossa lauantaina.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntä on ollut melko ailahtelevassa vireessä viime aikoina. Heti maaottelutauon jälkeen joukkue voitti Englannin Cupissa vakuuttavalla esityksella Brightonin 3–1-numeroin, mutta keskiviikkona tuli korona rumasti tukkaan Southamptonia vastaan maalein 2–3. Kahdesti ottelussa maalin johdon sulattanut Tottenham on vielä sunnuntainakin ilman Eric Dieria, joka on eittämättä joukkueelle tulosten valossa todella tärkeä pelaaja topparin tontilla.

Englannin maajoukkuemiehen lisäksi isänniltä puuttuvat yhä niin Oliver Skipp kuin Japhet Tanganga. Nähtäväksi jää, millaisilla muutoksilla Antonio Conte yrittää joukkueen tekemistä piristää, mutta jotain herätysliikkeitä voitaneen odotella. On kuitenkin huomioitava, että myöskään vieraiden pelaaminen ei ole maaottelutauon jälkeen tuloksellisesti vakuuttanut.

Wolves on paininut sarjatauon jälkeen kaksi ottelua, joista molemmat se on hävinnyt 0–1. Ensin ryhmä jäi cupissa Norwichia vastaan maaleitta, minkä jälkeen oli vuorossa tehotonta tekemistä Arsenalia vastaan torstaina. Raul Jimenez palasi tykkipaitoja vastaan kokoonpanoon ja fanit olivat Molineuxilla pähkinöinä, mutta mitään merkittävää meksikolainen ei vielä saanut aikaiseksi. Nähtäväksi jää, mitä on tiedossa viime aikoina melko haavoittuvaisesti pelannutta Tottenhamia vastaan.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelu päättyy tasan (1X2). Betive tarjoaa kohteelle maistuvan kertoimen ja ensimmäisen talletuksesi tuplana! Siirry tästä pelaamaan ja pääset hyödyntämään edellä mainitun bonarin ainoastaan nelinkertaisella kierrätyksellä.

10 euroa pelirahaa