Valioliiga la 17.02. klo 17:00

Tottenham - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllätystä ilmassa Hotspur-kattilassa? Tottenham-identiteetin kulmakivet telakalla!

Wolves kärsi viime viikonloppuna hivenen yllättävän 2–0-kotitappion Brentfordia vastaan, mutta sitä ei voi silti tuomita suoralta kädeltä. Edellinen Lontoon vierailu ja 2–4-voitto Chelseasta oli eittämättä osoitus siitä, mihin joukkue pystyy. Huippuvireinen hyökkäys voi pystyä kovaan suoritukseen jopa ilman syömähammastaan ja Tottenham-alakerta puolestaan ei ole viime aikoina lainkaan vakuuttanut. Nyt isännillä on myös kaksi alakerran avainpelaajaa sivussa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kauteen käsittämättömän kovan alun saaneen Spursin otteita katseltiin viime vuoden puolella pitkään ihaillen, mutta sesongin edetessä tietyt ongelmat ovat nousseet esiin. Aivan hiljattain Ange Postecogloun miehistön tekemisestä on tullut hieman sellainen kuva, että hyökkäys on paras puolustus. Hyökkääminen on ajoittain ollut tyhjäntoimittamista ja oma pää on puolestaan vuotanut senkin edestä.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Ange provides the latest team news ahead of #TOTWOL 🗣️

Toki viime viikonloppuna joukkue suoriutui voitokkaasti Heung-Min Sonin palattua maajoukkuekomennuksen jälkeen vaihdosta kentälle ja syötettyä 2–1-voittomaalin Brightonia vastaan. Tottenham on kuitenkin kolmessa viimeisimmässä kamppailussaan imuroinut peräti viisi maalia omiin ja tarjoillut vastustajilleen avaimia voittoihin tämän tästä. Edellä mainitulla otannalla Postecogloun ryhmä on vielä kaapinut seitsemän pinnaa, mutta tällainen tahti ei jatku ilman pallollisen huolellisuuden merkittävää parantumista.

Kun katsotaan pelaajatilanteita, isännillä ovat sivussa esimerkiksi avauskokoonpanon laitapuolustajat Destiny Udogie sekä Pedro Porro. Kaksikon merkitys joukkueen pelitapa huomioiden on massiivinen molempiin suuntiin! Giovani Lo Celso saattaa palata kokoonpanoon, mutta takuita ei ole. Vierailla telakalla on valitettavasti erinomaiseen vireeseen päässyt Matheus Cunha, jota odottanee pidempi sairasloma. Toki on muistettava, että vahvaa kautta pelaava Hwang Hee-Chan on jälleen käytössä.

Tottenham on listattu hämmentävän suureksi ennakkosuosikiksi, eikä kerroinasettelua purematta niellä. Ottelusta on odotettavissa melko tasainen vääntö, jossa maaleja nähtäneen molempiin päätyihin. Lapulle on kuitenkin otettava tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus) -kohdetta, jonka kerroin on lahja isäntien pelaajatilanne huomioiden.

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Valioliigan matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.