Hiihdon maailmancup ti 03.01. klo 15:45

Tour de Ski - Naisten 10 km (p)

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No huh! Kerttu on hirmulyönnissä – raskaat olosuhteetkin puoltavat!

Tour de Ski jatkuu tiistaina perinteisen kympin väliaikalähdöillä. Naisten puolella Tour on aivan käsittämättömän jännittävässä tilanteessa: Tiril Udnes Weng, Kerttu Niskanen sekä Frida Karlsson jakavat johdon, ja Anne Kjersti Kalvå vaanii kolmikkoa parin sekunnin päässä. Kympin perinteinen on siis todella mehukas kisa tähän saumaan.

Lumitilanne lämpimässä Oberstdorfissa ei ole kovinkaan hyvä, joten rinkiä joudutaan lyhentämään. Tällä kertaa esimerkiksi legendaarista Burgstallin nousua ei tulla menemään kokonaan läpi. Raskas ja kostea keli kyllä suosii hyväkuntoisia hiihtäjiä, ja sellaisia kärjessä on useampi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kerttu Niskanen on loppuvuoden aikana noussut aivan huikeaan kuntoon. Perinteisen kymppi sopii Kertulle täydellisesti, ja takaa-ajossa olympiamitalistin meno oli pertsalla aivan huikeaa. Samanlaisena Kerttu ottaa tiistaina voiton. Toki kärkikatraassa vastus on aina kovaa luokkaa, mutta faktat puhuvat nyt puolestaan. Kerttu voi voittaa koko Tourin, jos sama meno jatkuu.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
KERTTU NISKANEN! 👊

Aivan uskomaton nousu ja 10 kilometrin perinteisen takaa-ajossa lopulta toiseksi! 🔥

Kerttu Niskanen lähti ladulle sijalta 12. ja 44 sekuntia kärkeä perässä.

#ViaplayTalvi

Otetaan Kertulle voittajapeliä peruspanokselle. Olosuhteet tuovat sen verran epävarmuutta, että ihan kirjavia ei voi laittaa pyykkiin. Keliin ei ole täyttä luottoa, mutta Kerttuun on. Mr Green tarjoilee voittajapeliin riittävän kertoimen.