Hiihdon maailmancup pe 06.01. klo 13:30

Tour de Ski - Naisten sprintti (p)

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herttileijaa! Nadine on viime sprinteissä putsannut pöydän ja kovaa kerrointa pukkaa edelleen!

Tour de Ski jatkuu seuraavana Val Di Fiemmen sprinttikisoilla. Suomalaisille perinteisen sprintti nyt ei aivan huikeita näkymiä lupaa, mutta tasoaan nostaneen Jasmi Joensuun suoritusta on mukava seurata loppiaisen ratoksi. Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski yrittävät säilyttää sprintissä hyvät asemat kokonaiskisaa ajatellen.

Suosikki on selkeästi Nadine Faendrich, joka on pyyhkinyt viime sprinteissä pöydän, ja taitaa nykyään molemmat hiihtotyylit. Sveitsitär nousi loppuvuonna hurjaan kuntoon, ja perjantaina Nadinen voittamista mielivän pitää pystyä todellisen jymysuoritukseen. Ykköshaastajaksi on rankattu Maja Dahlqvist, ja radan sopivuuden puolesta tämän ymmärtääkin – mutta onko Ruotsin ylpeys tällä hetkellä voittoiskussa? Se on suurempi kysymys.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

SportRisultati

@SportRisultati
#FIScrosscountry WCup #Davos 🇨🇭
sprint W 🎿
1⃣ Nadine #Fändrich 🇨🇭
2⃣ Jessie Diggins 🇺🇸
3⃣ Johanna Hagström 🇸🇪
4⃣ Tiril Weng 🇳🇴
5⃣ Krista Parmakoski 🇫🇮
6⃣ Ane Stenseth 🇳🇴

Norjasta tulee Wengejä kisaan kolmin kappalein, ja heistä Tiril ja Lotta Udnes Weng ovat nykykunnossaan selkeää finaalikamaa. Koko kisaa johtava Frida Karlsson voi yllättää, jos hallitsee tourin kokonaisrasituksen muita paremmin. Jenkkinaiset Jessie Diggins ja Julia Kern eivät vaikuta tällä hetkellä ihan voittajakandidaateilta.

Faendrichin kerroin on taustat huomioiden yllättävänkin korkealla tasolla. Mr Green on talviurheilun lipunkantaja – mene vihreälle sivulle, niin kertoimet pölähtävät eteesi lajista kuin lajista. Loppiaiseksi vihreältä sivulta siis Nadinea kuitille!