Liiga pe 16.09. klo 18:30

TPS - Ässät

CHL:ssä kyntänyt TPS ei vakuuta! Ässille tarjolla huikea tuplakerroin

TPS kohtaa kauden avausottelussaan Porin Ässät. Viime kaudella finaaleissa pelannut TPS lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Pidämme silti porilaisten mahdollisuuksista, ja odotamme ottelusta tulevan paljon tasaisempi kuin kertoimet antavat odottaa.

TPS kohtasi harjoituskaudella kolme kovatasoisempaa vastustajaa: HIFK:n, EV Zugin ja Tapparan. TPS hävisi nämä kaikki pelit ja onnistui tekemään neljään otteluun vain kaksi maalia. Turkulaisten otteet harjoituskaudella eivät ole herättäneet luottamusta. Joukkue on myö sheikentynyt selvästi viime kaudesta. Puolustuksesta poissa ovat Ville Lajunen ja Elmeri Eronen. Hyökkäyksestä lähtivät ykköstykit Juuso Pärssinen ja Markus Nurmi. TPS menetti kesän aikana siis kaksi tehokkainta hyökkääjäänsä ja kaksi tehokkainta pakkiaan.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN


Ässät avasi kautensa jo keskiviikkona ottelulla Ilvestä vastaan. Porilaiset hävisivät 0-3 lukemin, mutta ottelu oli paljon loppulukemia tasaisempi. Laukaukset menivät Ilvekselle niukasti 21-20. Matsi oli todella tasainen, mutta Ilveksen ylivoimapeli oli paremmassa iskussa.

Viime kaudella Ässät oli Liigan heikoimpia joukkueita, mutta tällä kaudella odotukset ovat korkeammalla. Joukkue on vahvistunut huomattavasti viime kaudesta, kun merkittäviä lähtijöitä ei ole, mutta uusia vahvistuksia tuli runsaasti. Jan-Mikael Järvinen tuli ykkössentteriksi. Markus Phillips ja Ian McCoshen ovat lupaavia oman pään luutia. Jesse Joensuu ja Roope Talaja tuovat hyökkäykseen sekä maalinteko- että kamppailuvoimaa.

TPS:n mahdollisuuksia mielestämme yliarvioidaan selvästi. Turkulaiset eivät vakuuttaneet harjoituskaudella, kun taas porilaiset esiintyivät lupaavasti avausottelussaan. Niinpä pelivalintamme on, että Ässät on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka porilaisten voitto tulisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla. Muista tsekata vielä alta, miten saat lyötyö vedon sisään tuplakertoimella!

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Tee talletus ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Ässien lopullinen voitto kertoimella 2,45
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 4,90

10 euroa pelirahaa