la 30.10. klo 18:30

TPS - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onnistuuko Ässät haastamaan sarjakärkeä?

Liigassa viikon päättää ääripäiden kohtaaminen, kun sarjakärki TPS isännöi jumbopaikalla majailevaa Ässiä. Ero pistesaldon osalta on jo peräti 20 pistettä, mutta kaukalossa suurimman eron on tehnyt puolustus, jossa TPS on ollut valovuoden edellä. Vaikka TPS pääsee otteluun suurena ennakkosuosikkina, päästään vedot hakemaan altavastaajan puolelta. Joukkueet kohtasivat 22.10. Porissa ja tuolloin pisteet lähti TPS:n matkaan lukemin 2-3.

TPS porskuttaa kovaa kyytiä sarjataulukon kärjessä ja voittoja tulee ottelusta toiseen. 17 ottelusta pisteitä on kertynyt hurjat 37 ja maaliero on komea 37-28. Tästä huomaa jo heti millaista jääkiekkoa TPS haluaa pelata – hyökkäyksessä ei ole puutetta taidosta, mutta puolustus on keskipisteessä. Maaliodottamien osalta tilastot kertoo melkoisesta ylisuorittamisesta, mutta osaltaan se selittyy sillä, että johtoasemassa nimenomaan oman maalin puolustaminen on tärkeämpää kuin lisäosumien hakeminen. Toki myös loistavalla maalivahtipelillä on ollut suuri rooli.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässille povattiin vaikeaa kautta, mutta tällä hetkellä meno on ollut sitäkin heikompaa. Pelattuja otteluita on enemmän kuin pisteitä ja tasaiset ottelut kääntyy kerta toisensa jälkeen vastustajille. Tappioputki tuli viimein päätökseen edellisessä ottelussa, kun KooKoo kaatui jatkoajan jälkeen. Romahduspotentiaalia joukkueesta löytyy, mutta ei voi väittää etteikö Ässien otteluissa olisi pisteistä taisteltu. Edellisistä kymmenestä ottelusta peräti yhdeksän on päättynyt maalin erolla. Tiukat tappiot syö joukkuetta, joten viimeisin voitto oli varmasti henkisesti tärkeä.

Suosikista ei ole kiistelemistä, mutta Uhmapelaajat näkee Ässillä hieman markkinaa paremman mahdollisuuden. Suuresta tasoerosta huolimatta murskajaisia tuskin on luvassa. Pelivalinnan osalta otetaan kokeiluun patapaitojen menestystä +1,5 tasoituksella. Lunastamaan päästään siis vierasvoitolla, tasapelillä tai TPS:n tasan yhden maalin voitolla. Sen lisäksi otetaan myös pieni kokeilu vierasvoiton kautta.