to 18.11. klo 18:30

TPS - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistaako turkulainen maalivahtilupaus taas? Ässien surkea alivoima joutuu koville TPS:ää vastaan!

TPS ja Ässät palaavat maaottelutauolta Turussa torstaina. Isännillä oli ennen sarjataukoa käynnissä hieman haasteellisempi vaihe, joten jää nähtäväksi, onko tauko tehnyt tehtävänsä ja palaako joukkue voittokantaan. Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella lokakuun loppupuolella, jolloin turkulaiset nappasivat voiton Porissa.

Kotijoukkueen alkukausi sujui erinomaisesti ja se keikkui pitkään yksin Liiga-kärjessä. Ennen maaottelutaukoa joukkue kuitenkin kärsi useita yllättäviä tappioita taivuttuaan Jukureita, Sportia ja Tapparaa vastaan. Viiden ottelun kuntopuntarilla TPS on kuudella pisteellään vasta sarjan kymmenennellä sijalla. Ässät puolestaan on jäänyt viidessä edellisessä ottelussaan täysin pisteittä ainoastaan kertaalleen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Erikoistilanteissa erot turkulaisten ja porilaisten välillä ovat kasvaneet huomattavasti suuremmiksi kuin tasaviisikoin pelatessa. Ässien alivoima on koko sarjan huonointa (73,42), kun TPS puolestaan pelaa vajaamiehisenä viidenneksi parhaiten koko sarjassa (84,48%). Isäntien ylivoimapelaaminen onnistuu keskimäärin yli joka viidennellä yrittämällään (21,43%), mikä on toiseksi parhaiten koko sarjassa.

Isännän maalilla torjuu Eetu Anttila, joka lähti kauteen kakkosmaalivahtina, mutta haastaa erinomaisilla tilastoillaan vahvan venäläistorjujan Andrei Karejevin. Viidessä ottelussa torjunut 22-vuotias turkulainen on päästänyt selkänsä taakse keskimäärin 1,41 maalia ottelua kohden ja torjunut jo yhden nollapelin – miehen torjuntaprosentti on komea 93,90%.

Pelivalinnaksi otetaan, että TPS iskee vähintään kolme maalia (yli 2,5). Ässien surkea alivoima joutuu koville isäntien päästessä esittelemään sarjan toiseksi parasta miesylivoimaa. Toisaalta TPS on pystynyt viimeistelemään myös tasakentällisin Porilaisia tehokkaammin ja se on saanut harjoitella rauhassa maaottelutauon aikana. Panostuksena tietysti maksimit!