Liiga ke 26.01. klo 15:00

TPS - Ässät

Vasta vuoden toinen kamppailu! Virtaa täynnä oleva TPS on valmis jatkamaan maalitehtailua

TPS hävisi paluuottelussaan pitkän pelitauon jälkeen Kärpille viime viikonloppuna. Välillä näytti, että ylivoimalla tehokas isäntä menee menojaan, mutta niin vain turkulaiset kaatuivat saappaat jalassa. Ässille alkuvuosi on ollut tuloksellisesti todella vaikeaa aikaa ja kuudesta pelatusta kamppailusta huolimatta avausvoitto antaa yhä odotella itseään.

Intoa täynnä kuin ilmapallo oli TPS:n joukkue päästessään irti Raksilassa vihdoin lauantaina. Ikäväkseen joukkue hävisi 5–4-numeroin, vaikka melkoinen petoeläimen sulatusuuni oli jo ottelun lopussa tulilla vieraiden toimesta. Pientä ylilatausta oli toki turkulaisten osalta havaittavissa, kun Juraj Slafkovsky lensi ulos ottelusta toisessa erässä. Kärpät laukoi peräti kolme maalia viiden minuutin ylivoimansa aikana, mihin ottelu myös ratkesi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

TPS ei missään tapauksessa pelannut huonosti, ei etenkään ottelun kolmannen erän loppupuolella, jonka aikana se osoitti melkoista sisukkuutta kirimällä 5–1-numeroista vain maalin päähän. Tasoitus ei lopulta ollut kaukana ja tällä ottelulla TPS ilmoittautui myös takaisin taistelemaan menestyksestä – siis tappiosta huolimatta. Joukkueen ympärillä leijui loppuvuoden peräti seitsemän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken aikana todella paljon kysymysmerkkejä, mutta tauko on varmasti tehnyt tehtävänsä.

Ässiät on ollut vuodenvaihteen jälkeen surkeassa vireessä ja neljässä edellisessä ottelussaan joukkue on pystynyt viimeistelemään ainoastaan viisi maalia. Maalinteko tuntuisi nyt olevan suuri murheenkryyni Porissa ja se seuraa patapaitoja kaikkialle – ottelusta ja vastustajasta riippumatta. TPS on iso suosikki kotiottelussaan, mutta aiheellisesti.

Turkulaisilla luulisi edelleen virtaa riittävän. Joukkue on pelannut vasta kaksi ottelua vuodenvaihteen jälkeen, kun Ässillä niitä on kasassa jo kuuden kamppailun tappioputken verran. Pelivalintana kotivoitto vähintään kahdella osumalla kiinnostaa (TPS -1,5) maltillisella panostuksella. On vaikeaa uskoa, että porilaiset olisivat löytäneet lääkkeitä ongelmiinsa muutamassa päivässä.


Näin saat Tepsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on TPS -1,5 maalia ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa