Ykkönen to 14.10. klo 18:30

TPS - EIF

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jättipettymyksen kokenut TPS jatkaa nousun tavoittelua!

Ykk√∂sen nousukamppailussa n√§htiin viime kierroksella ratkaisun makua, kun VPS haki TPS:lt√§ vieraspisteet ja otti ison askeleen kohti suoraa liiganousua ‚Äď vaasalaiset johtavat sarjaa kahdella pisteell√§, kun kaksi kierrosta on j√§ljell√§. Mit√§√§n ei ole viel√§ kuitenkaan ratkaistu lopullisesti, ja TPS p√§√§see kaikella todenn√§k√∂isyydell√§ ainakin liigakarsintaan asti. T√§st√§ ottelusta on kuitenkin pakko ottaa kolme pistett√§.

VPS oli ennen kaikkea tylympi joukkue kuin TPS. Turussa on varmasti syöty välipäivinä sitä kuuluisaa käärmekeittoa, ja Jonatan Johanssonin suojatit tulevat tähän matsiin nappikset kipinää lyöden. Pelkästään rosteria katsomalla TPS on sarjan kovaluokkaisin joukkue, mutta ratkaisuotteluissa pelkästään se ei ratkaise: myös pään pitää kestää, ja nousu pitää uskaltaa ottaa. Terveystilanne Turussa on hyvä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

EIF pisti runkosarjan lopussa p√§√§valmentajan vaihtoon. Joukkueella on t√§ss√§ vaiheessa vain kiusantekij√§n rooli. Positiivista on, ett√§ tappioputki saatiin Rovaniemell√§ katki ‚Äď RoPSin loppusarja jatkui tuskaisesti, kun tammisaarelaiset hakivat pisteet mukaansa. EIF tulee paineettomassa tilassa Turkuun ja l√§htee varmasti nauttimaan kovatasoisesta ottelusta. Runkosarjan otteluissa joukkue pysyi Tepsin vauhdissa sangen hyvin.

TPS on ollut kauden edetessä overijoukkue, ja tuskin EIF mitään bussia tulee Turkuun parkkeeraamaan. Uhmapelaajissa lähdetään siitä, että maaleja tullaan näkemään. Overi on perusmaistuva veto tähän saumaan.