Ykkönen ma 02.10. klo 18:30

TPS - EIF

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herätyyyyyys!!! Galaksinolla nukutaan, ja se on hyödynnettävä!

Ykkösessä on todella jännittävät ratkaisujen ajat edessä. EIF pystyy varmistamaan voitolla nousun Veikkausliigaan jo maanantaina, kun se kyläilee Turussa TPS:n vieraana. Ei voi kuin harmitella, että tällaiset ratkaisut eivät kuulu suomalaiseen jääkiekkoiluun. EIF:fiä on syytetty muukalaislegioonan kasaamisesta, mutta kentällä homma on toiminut todella hienosti – sarakkeessa on tätä ennen peräti yksitoista perättäistä voittoa.

TPS näytti yhdessä vaiheessa nousevan mukaan kärkikahinoihin, mutta viime kierroksilla kone on sakannut taas ikävästi. TPS kisailee SJK Akatemian kanssa nousukarsintapaikasta, joten kaivattu sarjanousu on vielä monen mutkan takana. Maanantaisessa ottelussa juhlitaan uraansa lopettelevan Kasper Hämäläisen taivalta jalkapalloilijana. Edellinen ottelu HIFK:ta vastaan meni plörinäksi reilun puolen tunnin kohdalla, kun Samba Benga otti toisen keltaisen ja lensi ulos. Miestä kyllä kaivattaisiin alakerrassa maanantaina.

TPS Jalkapallo Miehet

@TPSjalkapallo
Paras paikka katsoa Tepsin kotipelejä on TietoAreena 1922 -klubi, jossa katsojia palvelee oma baari. Klubin pääsylippuun sisältyy kahvi ja Naantalin Aurinkoisen makea leivonnainen.

🎫 Liput huomiselle: tiketti.fi/fc-tps-eif-ver…

📸 Teemu Saarinen
#FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV

Menestyksestä seuraa ympärillä usein napinaa, ja näin on käynyt EIF:fin kohdallakin. Toinen arvuuttelujen vaihe on, saadaanko Centrumplanille Veikkausliigalle kelpaavat olosuhteet. Liigalisenssin epääminen olosuhteisiin vedoten olisi kyllä todella jyrkkä liike. EIF voitti SJK Akatemian 1-0 onnekkaalla pomppumaalilla, mutta pelitapahtumiin nähden kotivoitto oli oikea lopputulos.

EIF on ennakkosuosikki, ja saa tipsin Galaksinolle, joka ei ole tiputtanut vierasvoiton kerrointa alle kakkoseen muiden vetomarkkinoiden lailla. Halutessaan Tepsiä voi ostaa toisaalta tasoituksella, jolloin ottelusta jää jopa arbitraasia eli lievää voittoa tuloksesta riippumatta. Mutta tällä hetkellä on hyvä avata tili Galaksinolle, ja hyödyntää sen oma linja sekä ilmaisveto.

Näin teet tällä vedolla yli viisi kyrsää voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ EIF:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto EIF 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.