Ykkönen ke 28.06. klo 18:30

TPS - EIF

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjan ennakkosuosikki onkin ihan perusjengi – tähän tulitetaan vastapeliä!

Ykkösessä on keskiviikkona vuorossa jo kahdestoista kierros. Ennakkoon suosikin viittaa kantanut TPS on välttänyt viime kierroksilla tappiot, mutta on yhä taulukon keskivaiheilla ronskisti kärkijoukkueita jäljessä. Vieraileva EIF on myös tahkonnut tasapelejä viime aikoina, mutta koko kaudelta sarjatappioita on vain yksi, ja sijoitus kärkikaksikon peesissä kolmantena. Keskinäinen ottelu nostaa sekä urheilullista mielenkiintoa että betsikiimaa.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten olet jopa 30€ arvoisen ilmaisvedon onnellinen omistaja!

Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että ennakkoarvostus TPS:n kohdalla tuli hieman vanhasta muistista, ja kyseessä oli enemmänkin hype. Joukkue on kylläkin parantanut surkeasta alkukaudesta, mutta kyseessä ei sittenkään taida olla alisuorittanut laatujoukkue, vaan pikemminkin muiden kanssa neljän sakkiin pyrkivä perusporukka. Vierastasuri JJK:ta vastaan ei ollut mitenkään hyvä esitys – tasapeli MP:tä vastaan sen sijaan parempi.

TPS Jalkapallo Miehet

@TPSjalkapallo
Huomenna on kotipelipäivä, kun Tepsin vieraaksi Veritas Stadionille saapuu EIF. Liput vielä tänään edullisemmalla ennakkohinnalla!

🎫 Liput myy Tiketti: tiketti.fi/fc-tps-eif-ver…

📸 @Tiina_P
#FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV

EIF ei myöskään mitenkään erikseen loistanut kotitasapelissä KPV:tä vastaan – toisaalta kokkolalaiset ovat parantaneet otteitaan paljon. EIF on jälleen onnistunut kokoamaan rajallisilla resursseilla laadukkaan joukkueen. Se on voittanut tänä vuonna Tepsin jo kaksi kertaa – ensin helmikuussa Ykköscupissa ja perään huhtikuussa Ykkösen sarja-avauksessa. Tammisaarelaiset ovat tälläkin kertaa vieraissa vain ohuita altavastaajia.

Tästä voidaan jo arvatakin, että peliä pistetään Eiffiin. Tepsiä ei voi kovin selkeänä suosikkina pitää, ja kertoimet ovat liiaksi kotiin päin kallellaan. Samalla saadaan mukava betsi mukavalle toimistolle – uudet asiakkaat nautiskelevat makeasta ilmaisvedosta!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto EIF 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.