Veikkausliiga to 20.10. klo 18:30

TPS - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigakarsinta on kova paikka – ja betsi on sen mukainen!

Liigakarsinnat ovat ovella, ja Turussa alkaa kiima nousta, kun TPS on vaikean kauden päätteeksi taistellut itsensä Veikkausliigan porteille. FC Lahti verrytteli surkean HIFK:n kustannuksella murskavoiton, ja TPS oli todella vakuuttava esikarsintavoitossaan Jarosta. Keskinäinen ottelu on mielenkiintoinen etenkin pelitavallisessa mielessä. Taistelu tulee olemaan varmasti kova, ja jännite sekä kentällä että sen ulkopuolella mieletön.

TPS pelasi Jaroa vastaan isolla sydämellä, ja juoksi Pietarsaaren pojilta jalat alta. Voittajasta ei ollut oikeastaan missään vaiheessa epäselvyyttä – niin paljon parempi TPS oli. Jaron pajatso oli tyhjentynyt jo aiemmin. Puolustus piti kiitettävästi, kaksinkamppailuissa oltiin nokalla ja hyökkäyksissä oli itua. Olli Jakonen johti Tepsin kavalkadia kahdella maalillaan – tosin muut antoivat komppia kiitettävästi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

FC Lahti tulee varmasti olemaan paljon kovempi vastus kuin Jaro: jalalla nopeampi, tarkempi ja virheistä terävämmin rokottava. Mielenkiintoista on, miten lahtelaiset asemoivat itsensä vieraspeliin. Voisi odottaa, että tässä ei vielä tarvita välttämättä varsinaista läpimurtoa, vaan hyvät asemat kotipeliin ovat tähtäimessä. Lahti on useissa vieraspeleissä nojannut vastahyökkäyksiin, ja muutos tähän ensimmäisessä karsintapelissä olisi melkoinen yllätys.

Vaikka karsinnoissa ei ole tällä kertaa vierasmaalisääntöä käytössä, voisi avausottelusta odottaa varovaisen jalkapallon juhlaa. Under-kertoimissa tämä on huomioitu turhankin hyvin. Myös tasapelin todennäköisyys on koholla, ja siihen otetaan pientä betsiä. Edes maaliton tasapeli ei varsinaisesti järkyttäisi tässä tapauksessa!