Suomen Cup ke 04.05. klo 18:30

TPS - Haka

Tepsi on kova haaste liigajengillekin!

Keskiviikon mielenkiintoisin Suomen Cupin ottelu on Ykkösen kärkiporukan TPS:n ja mukavasti liigakauden aloittaneen Hakan kamppailu. Suuret yllätykset ovat olleet tämän vuoden cupissa vähissä, mutta voisiko tässä olla tarjolla sellainen? Satavuotisjuhlakauttaan viettävä Tepsi nimittäin näyttää todella hyvältä jalkapallojoukkueelta tällä hetkellä.

Ykkösessä tilillä on kaksi voittoa ja maaliton tasapeli talvisissa olosuhteissa KTP:tä vastaan, jossa Anthony Annan lensi kahden varoituksen jälkeen ulos. Cupissa ehdittiin jo tiputtamaan Hakan akatemiajoukkue. Poissaoloja Annanin pelikiellon lisäksi on joitakin, mutta tilanne on menossa koko ajan parempaan suuntaan. Tepsin porukka on sen verran laadukas, ettei se välttämättä putoaisi tällä porukalla Veikkausliigasta, jos siellä pelaisi.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Hakan hieno lento tyssäsi Oulussa, jossa se ei pallonhallinnasta huolimatta saanut mitään aikaiseksi, ja alakerrassa oltiin huolimattomia – tuloksena tyly 3-0 tappio. Salomo Ojala loukkaantui harjoituksissa ja on poissa. Luiyi de Lucas joutuu nyt kärsimään pelikiellon yli vuoden takaisesta ulosajosta Suomen Cupissa. Matsiohjelma on tiukka, eikä Teemu Tainion kierrätys avauksen suhteen yllättäisi yhtään.

Ennustetaan tähän yllätystä: Jonatan Johansson haluaa varmasti suojatteineen näyttää, että Veikkausliigan vauhdissa pysytään. Varsinaisen peliajan tulokseksi siis kelpaa kotivoitto tai tasuri. Panoksen suhteen ei riehuta, vaikka periaatteessa tämä maistuva betsi onkin.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

Kertoimet ottelulleTPS - Haka04.05.2022

10 euroa pelirahaa