Liiga pe 20.10. klo 18:30

TPS - HIFK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK:n hurja pisteputki tuli vihdoin päätökseen – pystyykö TPS hyödyntämään lepoedun, vai jääkö täysi pistepotti taas vain haaveeksi?

Turussa kiekko tippuu perjantaina jäähän kello 18.30, kun TPS saa kärkipään jengeihin lukeutuvan HIFK:n vieraakseen. TPS:lle ottelu on viikon ensimmäinen, mutta HIFK:lla puolestaan on alla reissupeli Ässien vieraana torstaina. Pientä lepoetua voi siis TPS:lle antaa, mutta riittääkö se saamaan isännät takaisin voittokantaan?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkueella on ollut viime aikoina vaikeaa – voitot on ollut harvassa ja niilläkin kerroilla pisteitä on tullut ratkaisu on haettu jatkoajan tai voittolaukausten kautta. Edellisen kerran TPS nappasi täyden pistepotin Ilvestä vastaan noin kuukausi takaperin. TPS:n maalilla Filip Lindberg on joutunut kantamaan alkukaudesta vastuun pitkälti yksin. Iso kuorma voi kauden mittaan nousta ongelmaksi, mutta tähän otteluun lepoaikaa on toki ollut runsaasti.

HC TPS

@HCTPS
Illan numerot tarjoaa Rajupaja.

#HCTPS #Turku #Liiga

HIFK:n viikko pyörähti käyntiin torstaina vierailulla Porissa, jossa lopulta Ässät vei matsin lukemin 4-3. Jälkimmäisen puoliskon vahva kiri ei lopulta riittänyt ja HIFK:n peräti 11 ottelun mittainen pisteputki tuli päätökseen. Tulevaan matsiin mielenkiinto kohdistuu tolppien väliin. Roope Taponen vaihdettiin Ässiä vastaan puolessa välissä pois, joten siinä mielessä huilia on ja ykkösvahti voitaisiin laittaa askiin. Niko Hovinen on kuitenkin käyttänyt vähäiset minuutit tällä kaudella erinomaisesti ja sen myötä startti voisi olla tarjolla. Kokoonpanorintamalla HIFK sai hyviä uutisia, kun Eetu Koivistoinen palasi tositoimiin Ässiä vastaan.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Upea nousu ei riittänyt. 11 ottelua kestänyt pisteputki katkeaa Porissa.

Ässät-HIFK 4-3

Huomenna uusiksi!

#HIFK #Liiga

Viimeaikaiset otteet kieltämättä puoltaa HIFK:ta, mutta nykyisillä kertoimilla ei kuitenkaan päästä vieraiden kelkkaan. Sen sijaan pientä betsiä päästään iskemään tasapelille. TPS:n koti- ja lepoedun myötä HIFK:n ennakkosuosikin asema kavenee ja lisäksi vastakkain on kaksi alkukaudesta eniten tasapelejä pelannutta joukkuetta. Panoksen kanssa otetaan maltillisesti, mutta Betsamigon tarjouksella pääset ottamaan vedosta kaiken irti!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.