Ykkönen to 24.08. klo 18:30

TPS - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tekevätkö vieraat maaliakaan – pelipäätös on selvä, kun faktat on nipussa!

TPS:llä ja HIFK:illä on molemmilla omat ongelmansa Ykkösessä. Molemmilla joukkueilla on ollut pelillisiä haasteita, jotka eivät tällä hetkellä näytä ratkenneen täysin. HIFK on joutunut pelailemaan osakeanneilla, ja vaikka TPS ei ole nyt näkynyt otsikoissa talousasioiden vuoksi, voisi viime vuosien tilinpäätöksistä tehdä omia vähemmän mairittelevia johtopäätöksiä. Keskinäisessä ottelussa molemmilla olisi pisteille käyttöä.

Lue vihjeen lopuksi, miten kuittaat jopa 150€ edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

TPS:n nousu kohti kärkeä on ottanut hieman hittiä, sillä kolmesta viime ottelusta on kaksi tappiota, joista varsinkin häviötä Käpylän Pallolle on pidettävä pienenä järkytyksensä. Pallonhallinta ei tuonut turkulaisille ottelussa onnea, vaan toisiaan seuraavat keskityspallot eivät johtaneet maaleihin. Isossa kuvassa TPS on onnistunut maalinteossa hyvin, ja valtaosan maaleistaan (~70%) se on tehnyt kotona.

HIFK teki niin ikään hyvää nousua kohti kärkeä, mutta kahdessa viime ottelussa tähtirinnat ovat olleet sanalla sanoen huonoja. Jaro-ottelu Pietarsaaressa oli täysin kelvoton, ja EIF:iä vastaan kotona ei pystytty luomaan vaaraa vieraiden maalille. Näin lyötynä ei joukkuetta olla hetkeen nähty, ja Turussa menestyminen vaatisi todella tanakkaa tasonnostoa. Niko Salmisen kausi on ohi, eikä Emil Pallastakaan nähdä hetkeen kentällä.

Torstain ottelussa markkinat odottavat maaleja. HIFK:n on ollut aivan onneton hyökkäyspäässä, ja normaalisti stadilaisten alakerta on kyllä suhteellisen vankka Ykkösen tasolle. Lähdetään rohkeasti korkeintaan kahdesta maalista, sillä ei tästä välttämättä mitään maalijuhlaa automaattisesti tule. Underi on järkivalinta.

Ilmaisvetoja 150€ edestä ilman kierrätystä – nosta voitot heti!

Bluechip on Uhmapelaajien uusi tuttavuus, jonne on tarjolla kolme 50€ ilmaisvetoa. Talleta 50€ ja saat 50€ ilmaisvedon, jonka voitot voit nostaa suoraan pankkitilillesi. Voit toteuttaa tämän kolmesti, eli saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä.

Toimi näin:

1. Siirry Bluechipille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 50€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌
5. Toteuta tämä vielä kahdesti ja lunastat yhteensä 150€ edestä herkkuja!

*Tarjous vain uusille asiakkaille, ensimmäiselle kolmelle talletukselle.