to 25.01. klo 18:30

TPS - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stadilaiset ei vakuuta – TPS:llä loistava mahdollisuus parantaa asemiaan kymmenen parhaan joukossa!

Torstaina kiekkoillaan Liigassa vain yksi ottelu, kun kovasti pisteitä kaipaava TPS saa vieraakseen HIFK:n. TPS pääsee matsiin varsin hyvistä asetelmista, sillä kotiedun lisäksi isännät pääsee myös paremmin levänneenä kaukaloon. HIFK pelasi edellisenä iltana kotiottelun Lukkoa vastaan, joka päättyi voittolaukausten jälkeen Lukon voittoon lukemin 1-2.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

TPS:n otteet on vaihdellut runsaasti viime aikoina eikä paikka kymmenen parhaan joukossa ole itsestään selvää. Parin hankalan tappion jälkeen Lukko kaatui oikein mallikkaan esityksen jälkeen, mutta perään kotikaukalossa Sportia vastaan oli tyytyminen yhteen pisteeseen. Osittain loukkaantumishuolet on hankaloittanut isäntien menoa, mutta hiljalleen kokoonpano alkaa olla taas paremmassa kunnossa. Myös siirtouutisia on saatu kuluneella viikolla, kun puolustaja Emil Johanssonin sopimus purettiin ja vastaavasti hyökkäyspäähän hankittiin KooKoosta kaudelta 16-17 tuttu Terry Broadhurst.

HC TPS

@HCTPS
Turun Palloseura ja Emil Johansson ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä.

📄 hc.tps.fi/emil-johansson…

#HCTPS #Turku #Liiga

HIFK:lla ei ole tällä hetkellä suurta hätää, mutta samoista sijoista taistelevat Pelicans sekä Jukurit on olleet viime aikoina stadilaisia kovemmassa vedossa. Pisteitä tulee yhä kelvolliseen tahtiin, mutta vakuuttavat kolmen pisteen voitot on jääneet harvemmalle. Viime lauantaina vierailu Ilvestä vastaan ei tuottanut pisteen pistettä, vaikka peliesitys itsessään oli kelvollinen ja HIFK pääsi laukomaan selvästi isäntiä useammin. Keskiviikkona Lukkoa vastaan maalilla nähtiin Roope Taponen, joten nyt lienee Niko Hovisen vuoro luistella tolppien väliin.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Eetu Koivistoisen tulikuuma vire jatkuu! 🔥

🎥: @MTVUrheilu #HIFK #Liiga

HIFK on joukkueista vahvempi, mutta ei vieraiden viimeaikaiset otteet liialti vakuuta ja TPS:llä on hyvät mahdollisuudet napata pisteet. Koti- sekä lepoetu kääntää vaakakuppia vahvasti kotijoukkueen suuntaan ja ComeOnin tarjoamalla 2,61 kertoimella päästään ottamaan pieni napsu TPS:n suoralle voitolle(1×2). Jos buukkeri vielä puuttuu valikoimasta, korjaa tilanne alta ilmaisvedon kera!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – TPS kertoimella 2,61.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.