Liiga su 27.03. klo 17:00

TPS - HIFK

TPS ja HIFK valmiina klassikkosarjaan!

Sunnuntaina Liigassa alkavat tosipelit, ja puolivälieräpareista TPS – HIFK on todella klassinen tapaus. Vastakkain ovat kaksi perinneseuraa, joiden kaudet ovat olleet hyvin vaihtelevia, mutta tosipaikan koittaessa kaikki näyttäisi olevan valmista. TPS:n yhtenäisyys vastaan HIFK:n rosterin hurja luokka – aineksia on fyysiseen, tunnepitoiseen ja ennen kaikkea pitkään puolivälieräsarjaan.

TPS:n kausi näytti yhdessä vaiheessa kuivuvan kasaan, mutta laatuvalmentaja Jussi Ahokas on saanut joukkueensa pelin kuosiin kreivin aikaan. Tepsi lopetti runkosarjan viidellä voitolla, ja Andrei Karejev on osoittanut olevansa yksi sarjan parhaita maalivahteja. Juuso Pärssinen on toipunut loukkaantumisestaan, ja palannee ykkösvitjan keskelle. Usheninin veljekset saattavat joutua vilttiketjuun.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

HIFK teki jo ennestään vahvaan rosteriinsa lisähankintoja, ja KHL:n jättäneestä Jokereista hankittiin Teemu Turunen sekä Iiro Pakarinen. Myös Miikka Salomäki saapui seuraan Örebrosta. Laatua on siihen malliin, että päät kolisevat rosterissa yhteen. Silti tulosta on pitänyt hakea tuskan kanssa – suora puolivälierä varmistui vasta runkosarjan päättäneessä Lukko-ottelussa, jossa Jere Innala kuittasi komeat tehot 1+3. Niilo Halonen on IFK:n ykkösveska loppukauden, mutta Roope Taposen on huhuttu jatkavan loppukauden Kiekko-Espoossa, mikä herättää hieman kysymyksiä.

Ottelusarjasta on lupa odottaa tasaista. Runkosarjassa TPS vei kohtaamiset 3-1, mutta pudotuspelien kanssa näillä lukemilla ei ole mitään tekemistä. HIFK voi olla paperilla vahvempi joukkue, mutta TPS:n koherenssi on tällä hetkellä huippuluokkaa. Kun tähän lisätään kotietu, on Tepsiä pidettävä pikkusuosikkina avauskamppailuun. Mr Greenin tarjous kattaa riskin siinä määrin mukavasti, että saadaan mediumbetsi uuniin.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa