ma 03.05. klo 16:00

TPS - HIFK

Entinen NHL-tähti Karri Rämö dominoi TPS:n maalilla, mutta löytääkö HIFK vielä kirivaihteen?

HIFK oli todella heikko vastustaja TPS:lle eilisessä kamppailussa, joka päättyi turkulaisten suvereeniin 3–0-voittoon. Tasakentällisin pelatessa ottelusarja on hieman yllättäen alkanut kääntyä TPS:n eduksi. Vierailija ei ole onnistunut ylivoimallakaan avausottelun jälkeen, mutta sen erikoistilannepelaaminen on ollut hivenen turkulaisia vakuuttavampaa.

Ennen välieriä mediassa parjattiin TPS:n maalivahtitilannetta, kun ykköstorjuja Andrei Karejev on loukkaantuneena. Tällä hetkellä aloittava maalivahti saattaisi olla venäläistähden pelikunnosta huolimatta Karri Rämö. Konkarivahti on ottanut paikkansa kovassa paikassa ja kokemus vaikuttaisi olevan vahva valtti näissä peleissä. Eilen komean nollapelin torjunut 34-vuotias kiekkoilija on kärsinyt urallaan pahoista loukkaantumisista, mutta toistaiseksi kevätkausi turkulaisten riveissä on sujunut miehen osalta hyvin, eikä uusia vammoja ole tullut.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPĂ„Ă„ KYYTIIN

HIFK on uudessa tilanteessa, kun se joutuu pelaamaan selkä seinää vasten. Joukkueelta nähtiin sunnuntai-illassa surkea esitys, jossa se ei ollut missään nimessä parhaimmillaan. Sarjan avausottelu oli HIFK:lta erinomainen ja virtaa sillä pitäisi ainakin olla – kuukauden huili runkosarjan lopussa on etu, jota ei edelleenkään voi jättää huomiotta.

Jarno Pikkaraisen miehistö kävi eilen pahasti alikierroksilla ja on jopa todennäköistä, että pelaamisen taso jonkin verran paranee. Vaikka TPS oli eilen merkittävästi edellä, on ottelusarja ollut kokonaisuutena todella tasainen. Lyhyen ottelusarjan ollessa isännille katkolla molemmissa leireissä panokset tiedostetaan varmuudella. Pelivalinnaksi poimitaan tasapeli (1X2). Jos on Rämö ollut hyvä isäntien maalilla, samaa voi pääasiassa sanoa koko pudotuspelien osalta myös HIFK:n Frans Tuohimaasta.