Liiga to 31.03. klo 18:30

TPS - HIFK

HIFK:lla orastava maalivahtiongelma!

HIFK tasoitti ottelusarjan voitot TPS:ää vastaan tiistaina, ja joukkueiden klassinen puolivälieräsarja sai yhä lisää kipinää. Nyt kaikki on mahdollista, ja torstaina Turussa aloitetaan taas lähtöpisteestä. Pelin intensiteetti on kohdillaan, ja molemmat joukkueet tuntuvat nyt olevan todella hyvin viritettyjä taistoon. Play off -kiima on vahvassa nousussa!

HIFK oli tiistain ottelussa selkeästi vahvempi, ja menee varianssin piikkiin että ottelu ylipäätään eteni jatkoerään. Torjunnat kirjattiin lukemin 11-33, ja laukausten lisäksi HIFK piti selkeästi enemmän kiekkoa. Niilo Halosella ei ollut paras päivänsä, ja toivoa sopii että miehellä tarttuu koppi jatkossa paremmalla prosentilla. Muussa tapauksessa voi muuten äärivahvalle joukkueelle tulla noutaja.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

HIFK paikkasi Halosen heikomman illan kovalla hyökkäysarsenaalillaan. Lisäksi joukkue osoitti luonnetta, sillä TPS meni ottelussa johtoon kolmeen otteeseen. Ongelma on, että vahvan ja leveän hyökkäyksen takana alakerta on oleellisesti kapeammilla hartioilla. Tähän pohjautuvat TPS:n mahdollisuudet tässä sarjassa. Lisäksi TPS tekee rajallisemmalla materiaalilla todella huolellista ja uhrautuvaa työtä.

Tähän otteluun asetelmat menevät taas uusiksi. TPS:llä on kotietu, ja ohuella play off -kokemuksella varustettu Halonen ei todennäköisesti saanut eilisestä lisää itseluottamusta. TPS kiinnostaa vedoissa jälleen kotona, mutta tällä kertaa otetaan veto ottelun lopullisesta voittajasta jatkoaika mukaan lukien.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa