Liiga la 12.02. klo 17:00

TPS - HIFK

Kyykkääkö Ville Peltosen HIFK jälleen? TPS oli todella vakuuttava aiemmassa keskinäisessä tällä viikolla

TPS ja HIFK kohtaavat toista kertaa tällä viikolla. Maanantaina pelattiin TPS-merkkisesti Helsingissä, eikä helsinkiläisjoukkue vakuuttanut viikon toisessa ottelussaan voitosta huolimatta. KooKoo kylvetti puolestaan turkulaisia keskiviikkona, mutta siitä huolimatta isännän vireen tila on nousujohteinen. Hyvä kokemus maanantailta auttaa varmasti isäntiä tulevassa väännössä.

Jussi Ahokas ja TPS kurittivat HIFK:ta maanantaina Helsingissä 2–4-voittoon päättyneessä kamppailussa. Ottelu oli turkulaisille todella vahva suoritus sen onnistuttua kahdesti niin ylivoimalla kuin tasakentällisin. Alivoimapelaaminen toimi niin ikään loistavasti, sillä kamppailun loppupuolella joukkue selätti käänteentekevästi Eemil Viron ulosajosta aiheutuneet viisi minuuttia vajaalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Alkuviikon loistosuorituksesta huolimatta TPS jatkaa todella selvänä altavastaajana kerrointen valossa, mikä on hieman yllttävää. HIFK voitti aiemmin kuluvalla viikolla vaivoin 2–4-numeroin Ässät availtuaan ketsuppipuolloa toisen erän jälkimmäisen kympin kolmannella osumalla, mutta sen pelaaminen ei edelleenkään liiemmin vakuuttanut. Erikoistilanteissa joukkue ei onnistunut. Liigan kuumimpana ylivoimajoukkueena ennen joukkueen koronahaasteita tunnettu joukkue on jäähtynyt pahasti, eikä sitä kohtaan ole mitään luottoa tällä hetkellä betsimielessä.

Joonas Lyytinen palasi helsinkiläisten kokoonpanoon seiskapuolustajana Ässiä vastaan, mutta kärkipakki Jordan Schmaltz puolestaan putosi ulos kokoonpanosta. Alex Broadhurst on edelleen sairastuvalla, eikä helsinkiläisryhmällä ollut edes täysiä hyökkäyskentällisiä keskiviikkona. On enemmän tai vähemmän tuurissaan, millaisella miehistöllä ryhmä on turussa jalkeilla lauantaina.

Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto (1X2), jolle Casumo täräyttää yli kolmosen kertoimen. Mene tästä lyömään veto kiinni! Tarjolla tukeva tervetuliaisbonus sekä huippunopeat kotiutukset. TPS:n nousujohteiselle vireelle voidaan odottaa jatkoa. Vaikka joukkue keskiviikkona hävisi 3–5-lukemin KooKoolle, on sen yleisilme huomattavasti vieraita vakuuttavampi.

10 euroa pelirahaa