Liiga pe 13.01. klo 18:30

TPS - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raikulipojat palaavat kokoonpanoon! Onko keskinäisissä dominoinut HIFK edelleen ylivoimainen este TPS:lle?

Tärkeiden pelaajien ryyppyreissulsta aiheutuneella hyllytyksellä otsikoihin tällä viikolla päässyt TPS voitti viikon avausottelunsa. HIFK on palannut Liiga-kaukaloon pitkän ottelutaukonsa jälkeen tehokkaasti ja voitokkaasti. Isäntä on hävinnyt kauden molemmat keskinäiset kohtaamiset ja sillä on ollut suuria haasteita viime aikoina.

TPS:n ruuti on ollut märkää otteluissa HIFK:ta vastaan. Lokakuussa Helsingissä pelatussa ottelussa Ville Peltosen miehistö nappasi 2–1-kotivoiton ja marraskuun alussa se kaatoi turkulaiset vieraskaukalossa suvereenisti maalein 0–3. Vaikka pelattuja otteluja on vasta kaksi, on TPS sopinut helsinkiläisille vastustajana erinomaisesti ja nimenomaan Palloseuraa vastaan HIFK on tehnyt kauden vakuuttavimmat suorituksensa.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Alkuviikolla Jussi Ahokas jätti ryyppyreissusta ”kärähtäneet” viisi avainpelaajaa sivuun kokoonpanosta, mikä vaikutti hieman herättelevän koko joukkuetta. Ennen keskiviikon 4–2-voittoa Jukureita vastaan turkulaisryhmä oli hävinnyt viidesti peräkkäin. Edellisestä ottelusta hyllytetyt Jonne Tammela, Lassi Lehtinen, Aleksi Anttalainen, Ruben Rafkin sekä Topias Haapanen todennäköisesti palaavat kehiin perjantaina. Roni Allén jatkaa sairastuvalla isäntien puolelta.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kyoceran uutisminuutissa viikon puheenaiheet 60 sekunnissa ⏱️

🔥 Voitoilla uuteen vuoteen
⭐️ 125v | 20.1.2023
⛑️ Loukkaantumistilanne

#HIFK #Liiga

HIFK:n pelaajatilanne on tällä hetkellä hyvä ja kahdessa vuodenvaihteen jälkeen pelaamassaan kamppailussa joukkue on onnistunut iskemään peräti kahdeksan pelitilannemaalia. Tällainen kombo on helsinkiläisittäin harvinainen koko kauden otannalla ja hyvät tulokset sekä onnistumiset hyökkäyspäässä puskevat koko joukkueen itseluottamusta ylöspäin.

TPS on ollut joulun jälkeen pahasti tuuliajolla ja sen HIFK-historia ei lupaa hyvää perjantaille. HIFK:sta on leivottu kertoimissa hienoinen altavastaaja, mikä on erityisesti keskinäisiin otteluihin ja tämän hetken vireeseen peilattuna kummallista. Toki koko kauden otannalla turkulaisryhmä on kaikilla tilastoilla vahvempi, mutta se on enemmän tai vähemmän helsinkiläisten osalta totaaliseksi pannukakuksi muodostuneen syyskauden peruja. Pelivalinnaksi herkutellaan lopullinen vierasvoitto (HIFK ML).

Betsaa HIFK:lle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – HIFK), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – HIFK” 25€ panoksella ja voit voittaa 48€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.