Liiga ke 19.10. klo 18:30

TPS - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarttuiko hunajahaaviin tällä kertaa tehosiikaa vai surffilahnaa? TPS:n tuoreet tähtihankinnat debytoivat!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä vahvistuneen TPS:n kautta tallettamalla vain 25€.

TPS tiedotti pari päivää sitten napanneensa pari kovaa nimeä paperilla siirtomarkkinoilta. Hunajahaaviin tarttuivat tällä kertaa NHL:ssä yli sata matsia vääntänyt sentteri-laituri sekä pitkän ja menestyksekkään uran Ruotsin pääsarjassa tahkonnut laitahyökkääjä. Näiden vahvistusten kanssa turkulaismiehistö yrittää ilmoittautua toden teolla kovimpien tähtisikermien haastajaksi – tulokset nähdään tietysti myöhemmin, mutta odotukset ovat korkealla. Pystyykö HPK vastaamaan isäntien höyryyn uusien miesten ensiesiintymisessä?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Pallokerho on onnistunut odotuksiin nähden hyvin, vaikka tällä hetkellä käynnissä on hankalampi jakso. Kolmen ottelun tappioputkessa tilille on kilahtanut erittäin vähämaalisissa väännöissä ainoastaan yksi piste. Toki isossa kuvassa HPK:n matseissa on tehty keskimäärin viisi maalia, mikä ylittää sarjan keskiarvon. TPS:n otteluissa on puolestaan tehty keskimääräisesti yli puoli maalia vähemmän kuin Jarno Pikkaraisen miehistön väännöissä.

Alkukaudella maalimäärät ovat yleisesti pudonneet sarjassa entisestään, mutta on hyvä pitää mielessä, ettei esimerkiksi maalipaikkojen tai laukausten määrä ole koko kuvaa katsottaessa laskenut lainkaan edelliskaudesta. Esimerkiksi TPS lukeutuu joukkueisiin, joilla on ollut paikkoja tehdä reilusti enemmän osumia – viimeistely on ollut todella tukkoista. Esimerkiksi viidessä edellisessä ottelussaan joukkue on onnistunut vain kuudesti maalinteossa.

Ovatko tuoreet vahvistukset avain onneen erityisesti hyökkäyspään tehojen löytämisen kannalta? Peräti 112 NHL-ottelua luutinut Michael Dal Colle on monikäyttöinen hyökkääjä, jolla on ehdottomasti edellytyksiä mättää kovia pörssejä. Entinen New York Islandersin voimapelaaja on raamikas lisä, jonka voisi kuvitella istuvan Jussi Ahokkaan taktiseen pelitapaan varsin mallikkaasti. Toinen vahvistus Martin Johansson on voittanut urallaan kaksi Ruotsin mestaruutta ja 34-vuotias hyökkääjä on ajatuksen tasolla takuuvarma tehomies Liigassa – ainoastaan loukkaantumishistoria herättää pieniä kysymysmerkkejä.

Uudet vahvistukset ovat tiettävästi askissa heti keskiviikkona, mistä isäntä saa takuuvarmasti lisäenergiaa. Todella vahvan kauden alun jälkeen turkulaisten kone on hieman hyytynyt, mutta tässä on ehdottomasti sauma kääntää kurssi nousuun. HPK on tehnyt TPS:ään verrattuna enemmän maaleja, mutta esimerkiksi pitkiä paineita luo ja erikoistilanteita hankkii paremmin isäntä. Kerholle on tiedossa hikinen vierailu vahvistuneen ryhmän nakkikattilaan ja pelikupongille maistuu kotivoitto (1×2).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ vahvistuneelle TPS:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – TPS” ja 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.