Liiga ke 04.10. klo 18:30

TPS - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä miehistö ei yllä edes Mestiksen kärkiryhmien tasolle! Tarjoaako TPS lisää kylmää vettä heittopussin niskaan?

HPK:n alku kauteen on ollut odotettua karmeampi. Seitsemässä edellisessä ottelussaan joukkue on saalistanut ainoastaan yhden pisteen ja omissa on kolissut peräti 28 kertaa. TPS edustaa täysin sarjan toista ääripäätä käytännössä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla. Kun vierailija ei yllä pelillisesti edes Mestiksen kärkipään ryhmien tasolle, ovat tällä hetkellä joukkueen vastustajille tarjotut kertoimet lahjoja.

*Tarjolla jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä – ohjeet vihjeen lopussa.

Keskusteluissa Kerho herätti ennen kauden alkua mielenkiintoa uuden valmentajansa Maso Lehtosen sekä potentiaaliltaan kelvollisen pelaajiston kautta. Toki joukkuetta ennakoitiin isossa kuvassa sarjan häntäpäähän, mutta monelta suunnalta liputettiin hämeenlinnalaisia myös potentiaaliseksi yllättäjäksi. Toistaiseksi yllätys on ollut pelkästään negatiivinen. Keskimäärin puoli pistettä per ottelu, eniten päästettyjä ja vähiten tehtyjä maaleja, neljänneksi huonoin ylivoimalla ja viidenneksi huonoin alivoimalla – kausi on nuori, mutta saavutusten trendi on huolestuttava.

HC TPS

@HCTPS
Keskiviikkona mennään taas! 🔥

🏟️ Artukaistentie 8 ➡️ TPS.LIPPU.FI

#HCTPS #Turku #Liiga

TPS kärsi yllätystappion Ässille vieraissa viime lauantaina, mutta kotonaan se ei ole taipunut vielä kertaakaan. Esimerkiksi Ilves kaatui hiljattain turkulaisten käsittelyssä lukemin 3–0 nakkikattilan jäällä. Itse asiassa viikonlopun tappio Porissa oli TPS:n ensimmäinen häviö tällä kaudella ja samalla se katkaisi Tommi Miettisen ryhmän kuuden ottelun voittoputken.

Vieraille voi povata hikistä iltapuhdetta keskiviikolle. Suhteessa siihen, että joukkue on uusiutunut jonkin verran, pelataan kauden alkua ja puikoissa on uusi valmentaja, TPS on ehkä sarjan paras tällä hetkellä. HPK puolestaan on ylivoimaisesti huonoin. Pelivalinnaksi naulataan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – TPS -1,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – TPS -1,5 kertoimella 1,95.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.