ti 12.03. klo 18:30

TPS - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stop tykkänään – motivaatiot on jätetty huomiotta, ja toppikerrointa pukkaa!

Runkosarjan kaikissa matseissa ei ole enää kovin mainittavaa panosta. Turussa tiedetään TPS:n jatkavan haalarihommia säälipleijareissa, ja Ilves on käytännössä varma sarjakakkonen. Tepsillä on yhdeksäs sija haarukassa, jos tiistain ottelusta onnistutaan naaraamaan yksikin piste – tappiolla Ässät pystyy vielä tekemään viime hetken ohituksen, jos kuittaa omasta ottelustaan täydet pojot.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

TPS sai viikonloppuna huojentavat viisi pistettä tuiki tärkeistä otteluista: HIFK ja Lukko joutuivat tunnustamaan turkulaiset paremmikseen. Lukko kyllä saattoi jäädä jossittelemaan omaa saamattomuuttaan, sillä raumalaisilla oli paikat ratkaista ottelu ennen TPS:n viimeisen minuutin voittomaalia. Tepsin suurin synti on ollut ailahtelu, sillä otteet heittelevät luvattoman paljon. Etenkin Petrus Palmua odotetaan takaisin kokoonpanoon sairastuvalta.

Liiga

@smliiga
🚨 VIIMEISELLÄ MINUUTILLA! 💥

@HCTPS iskee voittomaalin 25,8 sekuntia ennen päätöserän loppua ja varmistaa paikkansa playoffsien 1. kierrokselle. 💪

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #HCTPS

Ilveksen runkosarjan suurin saavutus lienee ennätysmäinen vieraspisteitten määrä. Koko kauden mittakaavalla Ilveksellä osui vain yksi huonompi pitkä jakso uuden vuoden molemmin puolin – muuten pisteitä virtasi plakkariin melko tasaiseen tahtiin. Perjantaina Ilves niittasi jälleen Tapparan Tampereen derbyssä. Petrus Palmu räjäytti Areenan vain pari kolme sekuntia ennen loppua. Nyt on pidettävä pelaajat ehjinä ja keskityttävä pudotuspeleihin.

TPS:llä on tähän otteluun enemmän motivaatiota – Ilves saattaa vetää jopa täydellisen hutipelin. Bethardilla tätä ei huomioida, ja yleisestä hintatasosta poikkeava tarjous otetaan talteen välittömästi. Juuri tällaisten tapausten ansiosta Bethard on loistava vedonvälittäjä.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!