Liiga la 15.10. klo 17:00

TPS - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

TPS:llä kasvojen pesun paikka – onko tulivoimainen Ilves kuitenkin liian kova pala purtavaksi?

Lauantaina Ilves matkaa TPS:n vieraaksi hakemaan Liigan puolella kolmatta peräkkäistä voittoa. Isännille jäi paljon parannettavaa perjantaista eikä ennusmerkit lupaa hyvää – betsien osalta vieraiden menestys houkuttelee.

TPS:n vahva vire on ollut pahasti laskussa. Viiden peräkkäisen voiton jälkeen nyt edellisistä kuudesta ottelusta on irronnut vain yksi voitto Ässiä vastaan – otteluista kaksi pelattiin CHL:ssä Wolfsburgia vastaan. Nyt kotijoukkueelta tarvitaan todellinen kasvojen pesu, sillä perjantaina Sport takoi taululle lukemat 6-3 – maaleista tosin kaksi viimeistä syntyi tyhjään maaliin.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

TPS:n esitysten taustalta on nostettava esille hieman tilastoja, joiden osalta tilanne ei näytä kovinkaan lupaavalta. 5vs5 pelattaessa TPS on päästänyt sarjan eniten laukauksia kohti omaa maalia ja laukausten erotus on myös selvästi sarjan heikoin. TPS:n onneksi Ilves ei ole ollut kovinkaan hanakka laukomaan.

HC TPS

@HCTPS
”Veskarilla on se yksi homma; ottaa ne kiekot kiinni! Muuhun me ei oikein pystytä vaikuttamaan.”
🎤 POSTGAME | Noa Vali
🏒 Sport 🆚 TPS | 6-3
#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

Tässä tullaankin kotijoukkueen kantavaan voimaan, eli maalivahti Lassi Lehtiseen. Lehtinen on ollut alkukaudesta huikea ja antanut joukkueelleen mahdollisuuden kerätä maistuvan pistepotin. Myös Anthony Rech on kantanut oman osuutensa tehden kuusi maalia ja Mikael Pyyhtiä varmastikin pääsee pian vauhtiin.

Ilves on pistekeskiarvon osalta sarjan kärjessä Kärppien kanssa – Pelicans on pisteissä edellä, mutta sillä on kaksi ottelua enemmän pelattuna. Vierailta löytyy muun muassa sarjan tehokkain ylivoima, joka on ollut osasyynä sille, että ottelua kohden ainoastaan Kärpät on heiluttanut verkkoa Ilvestä tehokkaammin.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Joona Ikosen CCM Ribcor on ollut sopivan lämmin alkukauden aikana 🔥

#Ilves #Liiga

Matsin pelivalintana toimii Ilves yli 2,0 maalia varsinaisella peliajalla. Vähintään kolmella veto osuu ja vielä kahdella saadaan panos takaisin. Sportia vastaan Lehtinen tykitettiin toisessa erässä vaihtoon, joten hieman lisää huilia on tarjolla peräkkäiseen peliin – varalla ollut ja kolmannessa erässä torjunut Noa Vali tuskin starttia saa. Ilves pääsee paremmin levänneenä matsiin ja toivon mukaan jalat saadaan liikkeelle heti alusta alkaen ja sitä kautta paljon painetta kohti isäntien maalia.