Suomen Cup ke 26.04. klo 18:30

TPS - Ilves

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tepsi ollut hukassa Ykkösessä – miten sujuu cup Veikkausliigavauhdissa?

Suomen Cupin kolmannen kierroksen varmaankin mielenkiintoisin ottelu pelataan keskiviikkona Turussa Urheilupuiston yläkentällä. Vastakkain ovat Ykkösen nousutavoitteissaan vuosi toisensa jälkeen pettyvä TPS ja Veikkausliigassa pientä suvantovaihetta elävä Ilves. TPS on ollut Ykkösessä alkukierrosten pettymys, kun Ilvestä puolestaan voisi pääsarjassa kutsua pieneksi ylisuorittajaksi, jos pisteiden määrää ja peliesityksiä peilaa toisiinsa.

TPS aiheutti huolenaiheita kannattajilleen jo ennen kauden alkua, ja kaksi ensimmäistä ottelua toivat heti kriisin ovelle. Avausmatsissa hävittiin EIF:fille 2-1 ja KPV:tä vastaan puolestaan pelattiin maaliton tasapeli. Cup-ottelu on siis ensimmäinen kotimatsi turkulaisille kauden alun jälkeen. Surkean EIF-pelin jälkeen peli parani Kokkolassa, mutta ei Tepsistä edelleenkään oikein ota selvää, mitä joukkue kentällä aikoo tehdä.

TPS Jalkapallo Miehet

@TPSjalkapallo
TPS kohtaa huomenna Suomen Cupin ottelussa Tampereen Ilveksen. Matsiennakossa pelin lähtökohtia käy läpi TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen.

📝 Otteluennakko: fc.tps.fi/fi/uutiset/mie…

🎫 Liput: tiketti.fi/suomen-cup-fc-…

#FCTPS #SuomenCup #Turku #TKOMV

Ilves on Veikkausliigassa saanut tähän mennessä neljä pistettä, mutta otteet eivät silti ole liikaa vakuuttaneet. Tasapeli oli pelitapahtumiin nähden maksimisuoritus Maarianhaminassa, ja FC Interiltä vietiin Ilvestä vastaan selvä maali. Vierasesitys valmentajaa vaihtanutta KuPSia vastaan ei ollut erikoinen. Cupin matsissa nähdään varmasti kierrätystä rasituksen ja kolhujen vuoksi. Nyt vastassa on Ykkösen joukkue – TPS on varmaankin perusluokaltaan paras Ykkösen joukkue, mutta näytöt eivät ainakaan vielä tue sitä.

Ilves on ottelussa selkeä suosikki, muttei tästä välttämättä mitään ylikävelyä tule. Pikemminkin kaksi itseään hakevaa joukkuetta hakee cupissa onnistumista. Maaliodottama ei ole niin suuri kuin markkinat arvioivat – itse asiassa vähämaalinen nyhjääminen ei yllättäisi ollenkaan. Siispä underia voi harkita, jos tämä markkina aukeaa pelipäivänä. Tällä hetkellä paras veto on Tepsin yllätys, jota otetaan maltilla 888sportilta.