Liiga ke 13.04. klo 18:30

TPS - Ilves

Tasoittaako Ilves ottelusarjan Turussa? Ryöpytys on enää paha muisto!

TPS ja Ilves kohtaavat heti toistamiseen eilisen huipputasaisen Tampereella nähdyn matsin jälkeen. Tupsukorvien kannattajat saivat ennen edelliskamppailua huokaista maalivahtiosaston osalta helpotuksesta, kun joukkueen tšekkimaalivahti palasi kuin palasikin tolppien väliin. Viimeksi Turussa nähtiin käsittämättömät murskajaiset, mutta toistamiseen sellaisia ei ole tarjolla. Onko keskiviikkona Ilveksen vuoro napata niukka voitto?

Ilves vakuutti ottelusarjassa Kärppiä vastaan, mutta täysin samaan lentoon joukkue ei ole vielä TPS:ää vastaan päässyt. Toki osa tästä on myös Jussi Ahokkaan miehistön hyvyyttä. Kun kevät pitenee, jopa Turun areenalle alkaa löytää mukavasti yleisöä – halli on myyty yli puolilleen jo useaan kertaan, mikä on runkosarjassa äärimmäisen harvinaista. Lentokenttäkaukalo tuo mukavan mausteen ottelusarjalle – Tampereen uuden areenan aski ei ole yhtä suuri kuin Turun vastaava.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Runkosarjassa Ilves onnistui lyömään TPS:n kahdesti nimenomaan Turussa. Isossa kaukalossa tilaa on ehkä hivenen enemmän kuin Tampereella, mikä tuntuu sopivan vieraille. Viimeistä edellisen ottelun 6–0-selkäsauna on vain paha muisto eilisen jälkeen ja voidaan olettaa, että Ilves tulee sarjan seuraavaan otteluun kovaa. Kyseessä on käänteentekevä ottelu – tappiolla tamperelaisten finaalimahdollisuus ohenee todella selvästi, kun TPS olisi enää voiton päässä loppuottelupaikasta.

Kun ei lasketa toista kamppailua mukaan, sarjan maaliero on tasan 5–5. Ilves voitti avausottelun, mutta TPS on napsinut pari voittoa sen jälkeen. Tulevassa ottelussa tamperelaisten kerroin on pumpattu yllättävän ylös. Fanien helpotukseksi keväällä ykkösmaalivahdin ruudussa pelannut Marek Langhamer oli toisen ottelun jälkeen pelikunnossa, vaikka pientä kolhua saattoi puheiden mukaan tulla.

Keskiviikkona jysäytetään kolme uhmatähteä Ilveksen lopulliselle voitolle. Pelilliset asetelmat viittaavat siihen, että sarja ei ole vielä missään nimessä ohi. Jouko Myrrän suojateilla on varmasti vielä sanasensa sanottavanaan ja sarjan lyöminen tasoihin olisi tuikitärkeää mahdollisuuksien kannalta Ilvekselle.

10 euroa pelirahaa